--> -->

Mureșan: „Verdictul e la finalul lui aprilie”


-->
Iuliu Mureșan a avut aseară o intervenție la DigiSport, unde a atins foarte multe subiecte, unele dintre ele necunoscute publicului dinamovist.

„Acum, nu mă gândesc la plecare, mi-ar plăcea să meargă echipa, să se termine cu accidentările, pentru că vom avea treptat jucătorii la dispoziție din meciul următor.

S-au suprapus peste cinci-șase accidentări musculare și cinci jucători gripați. A fost foarte greu să ai rezultate, mai ales pe fondul stării de la Dinamo”.

„De când sunt la Dinamo, cred că am pierdut meciuri cât nu am pierdut în atâția ani de carieră. Mi-ar plăcea să obținem numai victorii și să ieșim din baraj, dar depinde doar de noi.

Aceste rezultate nu ne onorează deloc, suporterii continuă să ajute clubul, nu a fost nicio presiune din partea fanilor să mă dea afară. Mandatul meu se întinde pe trei ani și șapte luni”, a mai spus Iuliu Mureșan, la TV DigiSport.

Despre licență și stadion

„Dosarul de licențiere s-a depus, verdictul e la finalul lui aprilie. Avem opt litigii, eu zic că sunt puține față de pe unde am mai fost. La capitolul financiar stăm bine, dar mai pot lipsi niște acte, am fost cei mai buni la centrele de copii și juniori.

Încă nu s-a anunțat nimic cu privire la stadion. Rămânem pe stadionul Dinamo și dacă se va întâmpla ceva, ne vom schimba stadionul, nu e problemă.

Tot ce înseamnă implicații financiare și licențiere se referă la data de 31 decembrie. Avem opt litigii clare care nu sunt în pronunțare, deci nu suntem datori. Dacă va fi pronunțat ceva ulterior, se va lua în calcul la următoarea licențiere. Nu avem nicio problemă”, a continuat Iuliu Mureșan.

Mureșan despre achiziția autocarului

„Avem autocarul, din bunăvoința unui fan al echipei, un medic stomatolog, care a făcut un contract cu domnul Negoiță, preluând autocarul pe care noi îl vom închiria.

Îmi pare rău pentru Ovidiu Hațegan, care era un arbitru de top, dar tot răul spre bine, pentru că a descoperit problema la timp.

Cunoscându-l, în câteva luni ar putea reveni, dar depinde mult de ce își dorește, dar și teoretic și practic, eu cred că va putea”, a mai spus oficialul „câinilor”.

Citește și:

Nu e păcăleală, Cîțu mazilit de ziua lui!

-->
Previous Echipele probabile la Chindia-Dinamo
Next Un fost angajat rupe tăcerea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.