Mureșan: „Rednic mi-a cerut să desființăm Dinamo””


Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, le-a răspuns fanilor care au reproșat lipsa de comunicare în raport cu PCH, acționar minoritar al clubului din Ștefan cel Mare.

„Rednic a vrut să reziliem cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să deființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Dar nu puteam să decimez echipa.

Unii jucători au fost trimiși la echipa a doua, alții s-au antrenat separat, cu alt lot al primei echipe. Plamen Iliev, Matei și Filip n-au fost dați afară. Rednic a spus că nu-i mai dorește la echipă, dar eu nu am semnat rezilierea lor”, a declarat Mureșan în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Mureșan a continuat cu declarații despre portarul bulgar:

„Iliev mi-a spus că vrea să plece la iarnă, Rednic nu-l plăcea, a fost o tensiune între ei. Rednic nu voia să se bazeze pe Iliev, spunea că e prea scund. Iliev a avut-o agent pe Luana (n.r. – fiica lui Rednic). Când a plecat în Bulgaria, Iliev a plecat cu un alt impresar, un bulgar. Cred că asta a fost problema. Rednic a spus că vrea să-l schimbe încă din prima săptămână”.

„Nu sunt membru DDB. Acum e și o presiune din partea fanilor, nu știu dacă e cea mai importantă problemă din prezent. Oricum, eu îi respect pe suporteri”

„Rednic voia să investească, a vorbit mult despre asta, dar nu mi-a zis mie nimic concret”

„Rednic avea o clauză de reziliere rezonabilă, nu e o sumă mare”

„Nici pe Bonetti, nici pe Rednic nu i-am adus eu. Probabil că PCH l-a adus pe Bonetti, iar de Rednic eu am aflat din presă. De-acum, dacă nu decid eu, voi pleca!”

Citește și:

Programul dinamoviștilor în ziua reunirii

-->
Previous Lista jucătorilor cotați la peste 5 milioane de euro de la Dinamo Kiev
Next Rednic nu renunță la Dinamo: "Se va ajunge la judecată"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *