Mureșan: „Parcă sună mai bine viitorul”


Dinamo a câștigat dupa 11 luni un meci în deplasare, scor 0-2 la Ploiești împotriva Chindiei. La final, președintele Iuliu Mureșan l-a lăudat pe antrenorul Dusan Uhrin, care a improvizat pe două posturi, ceea ce a surprins pe mulți.

Mureșan: „O victorie importantă”

„Era un meci foarte important. Deja, când mergeam la meciuri în deplasare, îmi făcea o neplăcere, pentru că echipa nu a făcut puncte și se vedea în clasament. Azi, în sfârșit, echipa a avut altă atitudine și parcă și problemele fizice încep să se rezolve.

Nu știu dacă ați observat că, în tribune, lângă mine, erau 5 jucători foarte importanți și alții au rămas acasă, jucători care, în mod normal, erau printre primii. Echipa a jucat foarte bine și fără ei și asta îmi dă speranțe mari că o să fie rezultate bune.

E o victorie importantă, nu schimbă foarte multe în clasament, dar e importantă pentru moral. Încercăm să obținem cât mai multe și vedem ce va fi, iar dacă ajungem la baraj, am încredere că echipa va crește și în forță și în exprimare și am încredere că o să rămânem în Liga 1.

Dacă câștigăm toate meciurile, ceea nu e ușor, dar nu e imposibil, sunt și șanse să nu mai jucăm barajul. Aveam răbdare și speram, pentru că lucrurile arătau mai bine și se vedea la antrenamente, eu merg cât de des pot la antrenamente, am simțit asta, am vorbit și cu jucătorii.

Știam că va fi un meci echilibrat, am avut și emoții. Parcă sună mai bine viitorul. Morar e jucător bun, Irobiso la fel, Eșanu a apărat extraordinar, toți au jucat foarte bine. Dacă ați observat, am jucat cu Carp fundaș central și cu Grădinaru fundaș dreapta”, a spus Iuliu Mureșan, conform Digi Sport.

Încă un jucător indisponibil

„Probleme cu Radu, care s-a accidentat și părerea mea e că era de roșu, i-a rupt gheata, dar așa a apreciat arbitrul. E destul de grav, trebuie să facă radiografie”, a precizat Mureșan.

Mureșan îl laudă pe Uhrin

„A reușit Dusan, ca și anul trecut, e un antrenor autoritar, e foarte important acest lucru și pune accent pe partea fizică și de la început a crescut nivelul și tăria antrenamentelor și jucătorii au rezistat, iar cei accidentați își revin, deja de luni intră toți la antrenamente”, a precizat Mureșan.

Citește și:

Dinamo a entuziasmat: ”Messi, Ronaldo”

-->
Previous Ce a declarat Dusan Uhrin la flash-interviu
Next Analiza lui Cornel Dinu după victoria de ieri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.