--> -->

Mureșan îl atacă din nou pe Rednic


-->
Iuliu Mureșan a oferit primele reacții după plecarea lui Stoican de la Dinamo. Acesta a comentat declarațiile făcute de Rednic, și consideră că transferurile „făcute de Filip” sunt mai bune decât ale „Puriului”.

„Lotus și-a schimbat patronul, dar nu afectează Dinamo. Consiliul de Administrație e suspendat pe durata insolvenței. Când se iese din insolvență își reintră AGA în drepturi și atunci firma Lotus va fi acționar majoritar cu 70%.”

Mureșan: „Nu știu dacă Filip a luat comision”

„Ca să fac o glumă, dar nu vreau să intru în polemică cu Mircea Rednic. Transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât cele ale lui Mircea Rednic. L-am adus pe Torje, care a dat multe goluri și pase de gol, Cosmin Matei care e golgheterul echipei. Și noi am adus jucătorii pe salarii mici. Nu știu dacă Filip a luat comision.

Toti antrenorii au fost schimbați că au făcut șase puncte în 8-9 meciuri. Și eu am vrut să plec din cauza asta. A mai zis și în fața mea să cumpere clubul Mircea Rednic. Trebuie plătită toată suma de la masa credală, plus o asigurare a unui buget pe un număr de an cerută de firma de insolvență. Pot să cumpere și acum Mircea Rednic și Nicolae Badea clubul.

De retrogradare nu mi-e frică, dar barajul va fi mai greu. E la fel de palpitant ca și câștigarea campionatului. Irobiso a semnat și mâine îl legitimăm”, a declarat administratorul special al lui Dinamo în direct la Liga Digi Sport.

Citește și:

Cel mai tare sniper din lume este în Ucraina

-->
Previous Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo
Next Replici dure între Kiriță și Filip

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.