Mureșan a plecat de la Dinamo


UPDATE: Din informațiile doardinamo.ro, Mureșan este încă angajatul clubului, fiind doar plecat din București. Într-adevăr, Nicolae Badea îi dorește plecarea, dar abia după meciurile de baraj se va stabili totul.

DigiSport anunță că Iuliu Mureșan (68 de ani) nu mai este parte din conducerea lui Dinamo, asta după ce Răzvan Zăvăleanu, adminstratorul judiciar, s-a înțeles cu fostul președinte de la CFR Cluj pentru a încheia socotelile dintre el și club.

Conform surselor Digi Sport, se pare că Mureșan avea „demisia pe masă” încă dinainte de sărbătorile pascale, însă a existat o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu prin care totul va fi oficializat după finalul sezonului.

Postul de adminstrator special urmează să fie ocupat de Dorin Șerdean, care este așteptat astăzi în București pentru a se întâlni cu Nicolae Badea și a discuta despre viitorul clubului din Ștefan cel Mare.

Fostul acționar al lui Dinamo a sprijinit financiar clubul în ultimul timp și este unul dintre factorii de decizie importanți în acest moment.

Nicolae Badea a dorit plecarea lui Iuliu Mureșan, în special din cauza demiterii lui Mircea Rednic din iarnă, cu care nu a fost de acord.

De asemenea, și suporterii acționari din programul DDB au fost aprigi contestatari ai lui Iuliu Mureșan de-a lungul sezonului.

Dorin Șerdean a câștigat recent procesul pe care l-a avut cu Dinamo, prin care a contestat demiterea sa din funcția de președinte al clubului. Acum, acesta ar putea să fie și parte din conducere, dar și acționar majoritar, după ce a preluat activele firmei Lotus de la Pablo Cortacero.

Citește și:

Ioana Mihăilă: de ce medicii români mint privind infecțiile nosocomiale

-->
Previous Cum vrea să ajute programul DDB clubul
Next Motivele plecării lui Iuliu Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.