Murad: „Vreau să investesc la Dinamo”


Omul de afaceri Mohammad Murad a explicat în urmă cu puțin timp pentru GSP.ro cum decurg discuțiile cu conducerea lui Dinamo în vederea preluării pachetului de acțiuni.

„Nu, nu am primit cele solicitate de la reprezentanții lui Dinamo. Și, sincer, nu vreau să fac vâlvă vizavi de acest lucru. Nu am impus un termen limită de răspuns, încă aștept, dar nu știu de ce întârzie un răspuns, da sau nu! Nu am cerut nimic ieșit din comun, o chestie legată de datoriile clubului, să clarificăm anumite aspecte.

Nu vreau nici să detaliez, fiindcă sunt discuțiile pe care le-am avut noi și nu e normal să le facem publice, mai ales că nu am intrat pe un drum clar. Vreau să știu exact anumite lucruri. Nu am pus condiții celor de la Dinamo, să mai vină unul sau mai mulți oameni de afaceri cu alte sume.

Sincer, nu am intrat în detalii, în chestii diversificate. Ei știu mai bine care e situația, eu acum aștept. Oferta mea este deschisă, corectă, pentru sport, atât pot să vă spun. Nu pentru procese! Nu mă bag în procese, eu vreau o afacere solidă, o chestie care să stea bine pe picioarele ei.

Nu vreau activități juridice, nu vreau tribunale! Vreau să aflu exact ce și cum vizavi de activitatea clubului Dinamo! Și pe ce drum am putea să o apucăm. Eu vreau să investesc la Dinamo, dar, mai întâi, trebuie să știu răspunsurile solicitate”, a reacționat azi Mohammad Murad pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

S-au sucit: Gavrilă din nou la antrenamentele ”câinilor”

Previous Mohammad Murad oferă noi detalii
Next Țiriac a mers la Ciucă: „Vedeți cu Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *