Murad: „Ne-am înțeles cu câțiva oameni”


-->
Murad se află în negocieri cu administratorul special al clubului bucureștean, Vlad Iacob, pentru a investi în formația din eșalonul secund. Omul de afaceri a explicat clar care este situația cu privire la discuțiile purtate și a clarificat și care sunt condițiile în care își dorește să preia echipa lui Ovidiu Burcă.

Într-un live pe contul său de Facebook, omul de afaceri a susținut că este în continuare dispus să investească la Dinamo, alături de mai mulți oameni de afaceri.

Potrivit lui Murad, încă nu a primit informațiile solicitate, perioada de concedii fiind cea care îngreunează discuțiile.

„În momentul de față discutăm despre ce s-a întâmplat rău în trecut. Sunt probleme majore. Încercam să lămurim toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani. Eu sunt implicat în această reconstrucție.

Avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club. Nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme.

Ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri, printre care sunt și eu. Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu persoană care o ajută.

Nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. Se pot lămuri aceste aspecte în timp, dar este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper că într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred.

Eu nu m-am băgat niciodată într-o afacere care să ducă la eșec. Aștept răspunsul, aș dori să se întâmple mai repede. Dar nu pot acuza pe nimeni, pentru că sunt probleme vechi. Da, sunt interesat. Sunt și alți oameni de afaceri interesați.”

Citește și:

Rapid, superlovituri de ultima oră: doi jucători de la campioană!

Previous Dorin Iacob oferă detalii importante
Next A jucat la rivali, acum vrea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *