Murad este foarte aproape de a cumpăra Dinamo


În cursul acestor zile, s-a scris intens despre încheierea, nefericită, a negocierilor dintre Mohammad Murad și Dinamo. Mai mult, a apărut și pista Petrolul Ploiești, conform unui apropiat al omului de afaceri libanez. Costel Lazăr, președintele „lupilor galbeni”, a subliniat, pentru Playsport.ro, discuțiile cu respectiva persoană din anturajul lui Murad;

Playsport.ro l-a contactat pe cel care a candidat pentru funcția de primar în Mangalia. Omul de afaceri a confirmat dialogul cu Petrolul, printr-un amic, numind și principalul obstacol în a investi la Petrolul: „Cât timp e acolo, nu voi investi un leu la Ploiești!”;

În același timp, libanezul i-a liniștit pe suporterii dinamoviști: „N-au picat nicio secundă negocierile cu Dinamo!”. Totuși, a numit aspectul care blochează avansarea discuțiilor: „Un obstacol este cel care deține acțiunile.

Șerdean blochează momentan vânzarea clubului

„Am avut o întâlnire foarte constructivă și suntem pe linia dreaptă. Am grăbit cât se poate de mult lucrurile. Un obstacol este cel care deține acțiunile. Trebuie să înțeleagă că dacă nu are soluții, trebuie să cedeze aceste acțiuni într-un mod, zic eu, corect. E păcat să blocheze planurile noastre pentru niște aberații. Tare aș vrea să rezolvăm cât se poate de mult procedura și să fie lucrurile bătute în cuie în cel mai scurt timp.”

Chiar și în acest context, lucrurile, conform acestuia, sunt aproape de rezolvare într-o proporție de peste 80%.

„Părerea mea este că lucrurile sunt rezolvate într-un procent de peste 80%. Suntem interesați de Dinamo eu și un grup de persoane. Nu sunt singur în acest demers. Aș vrea ca toată lumea care poate să sprijine proiectul de reconstrucție al lui Dinamo, s-o facă. Așteptăm azi, mâine, un răspuns concret și sper să fie în sensul bun. N-au picat în nicio secundă negocierile cu Dinamo, totuși, problema nu este pe termen scurt, ci pe termen lung.”

Mohammad Murad confirmă dialogul cu oficialul petrolist

„O zic de la început: cât timp este actualul primar în funcție, eu nu voi investi niciun leu în Ploiești! O cunoștință a fost la Ploiești și a purtat el un dialog, atât. Am fost invitat la o discuție acolo, dar, repet, am avut o experiență neplăcută cu actualul primar din Ploiești! Era atractivă echipa Petrolul Ploiești, dar nu cu actuala conjunctură, implicit actuala conducere din Ploiești.”

Citește și:

Tudor Chirilă despre eventuala intrare în politică: ”Nu sunt egoist”

Previous Zi importantă astăzi la Dinamo
Next Avertisment pentru Dinamo de la Bratu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *