Mulțescu, încrezător: „Dinamo poate ajunge în play-off”


-->
Gheorghe Mulțescu ocupă în prezent o poziție de scouter în cadrul clubului Dinamo. În carieră, acesta a antrenat o mulțime de echipe, dar Astra și Dinamo sunt echipele cu care a semnat de cele mai multe ori în carieră. Mai mult exact, a avut 3 mandate cu Astra și 4 cu Dinamo.

În exclusivitate pentru FANATIK.ro, acesta consideră că toate sacrificiile vor merita în cazul în care „câinii” vor lua licența. De asemenea, pentru Dinamo orice meci e ca o finală și obiectivul principal al echipei ar trebui să fie licența, în timp ce Astra, din punctul său de vedere, arată total diferit după ce Eugen Neagoe, fortul antrenor al lui Dinamo, a devenit antrenorul principal al echipei.

FANATIK.ro: Ați antrenat Astra Giurgiu în trei mandate și pe Dinamo în patru. Cum va fi partida de sâmbătă?

– „Un meci foarte important! Pentru Dinamo fiecare meci e ca o finală și are nevoie mare de toate punctele. Eu sper în continuare că Dinamo poate ajunge în play-off. Budescu e o pierdere pentru Astra, pentru că își punea mult amprenta asupra jocului, iar Dinamo are astfel o șansă în plus și poate obține victoria. După venirea lui Eugen Neagoe, Astra s-a exprimat foarte bine în teren.
Dinamo în ultima perioadă joacă mai bine, din păcate a pierdut un jucător care începuse să marcheze: Nemec. În aceeași măsură ca în cazul Astrei și Adam Nemec este un jucător foarte important pentru Dinamo, mai ales că era în formă. Accidentarea a picat cum nu se poate mai prost, dar trebuie să fie înlocuit cu succes. Se pare că nu e doar o ușoară întindere și va lipsi câteva săptămâni.

FANATIK.ro: E importantă victoria cu FCSB pentru moralul jucătorilor?

– Cu siguranță! Eu sincer mă așteptam într-un fel să câștige. Jucătorii au dat dovadă de caracter și au făcut sacrificii. Toate vor merita dacă vom lua licența și echipa va continua. La meciul cu Steaua au dat ce au avut mai bun din ei! În fața unei echipe care îi învinsese înainte cu o săptămână. Coeziunea și unitatea echipei contează de multe ori mai mult decât valoarea individuală a jucătorilor. Jucătorii și antrenorii lui Dinamo s-au autodepășit! Plus că au câștigat inima așa cum trebuie.

FANATIK.ro: Credeți în continuare că Dinamo poate ajunge în play-off?

– Sigur. Atât timp cât sunt șanse matematice de ce nu? Nu am făcut calculele, dar cred că mai sunt șapte meciuri și fiecare punct e extrem de important. E nevoie totuși de niște victorii pe linie.
Cupa e al doilea obiectiv după licență! Până acum vorbeam despre a ține clubul în viață, iar acum e șansa câștigării unui trofeu! Va fi totuși foarte greu. Trebuie să nu mai apară accidentări și jucătorii să rămână pe platou de formă bună. Sunt șanse bune.

Citește și:

Ce a făcut astăzi DINAMO în EHF

 

Previous Încă o veste mare din partea acționarilor
Next ULTIMA ORĂ. Probleme pentru Gane: 3 atacanți nu fac deplasarea la Giurgiu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *