Mulțescu, dezvăluiri incredibile. Răspuns pentru spanioli dacă-i propun să antreneze echipa


Spaniolii n-au adus niciun ban la club, dar se comportă execrabil cu legendele echipei din Ștefan cel Mare. Printre care Gică Mihali, pe care au încercat să-l dea ieri afară, fără să reușească însă, dar și pe Gigi Mulțescu. Doardinamo.ro a anunțat în exclusivitate că ibericii și-au plătit salariile între ei în momentul în care au venit drepturile TV și Gigi Mulțescu fusese uitat! A primit o parte dintr-un salariu din vară.

Mulțescu face niște dezvăluiri senzaționale în FANATIK și explică ce ar face dacă l-ar suna să preia echipa.

”Dacă mi se propune să iau echipa… care? Care echipă? Care mai rămâne? Cine mai rămâne? Care echipă? Până una, alta, însă, Contra n-a plecat… Situația asta de nedescris… Pentru că la Dinamo este o situație de nedescris. Și, repet, la ce să mă înham? Dacă nu mai rămâne echipa?

Ultima dată când am luat-o, în primăvară, știam aia, aia, aia… știam pe cine pot să mă bazez. Acum pe ce să mă bazez? Pe blana ursului din pădure? Pe cioara de pe gard? Sunt trei ciori pe gard și după o zi zboară și nu mai rămâne niciuna! Așa și cu fotbaliștii de la Dinamo…

Problema este foarte clară. Nu depinde de mine, pentru că eu sunt același. Problema este la echipă și la conducătorii ei. Dacă pleacă până la urmă Contra și mai există echipă, atunci, da, n-ar fi prima dată când m-aș arunca cu capul înainte în Groapă…

Măcar în primăvară aveam cu cine să vorbesc… chiar dacă Negoiță este cel mai vinovat de situația de acum. Cum a putut el să intre în discuții cu asemenea oameni ca acest Cortacero?! Nu se lăuda că nu va da clubul decât unor persoane solvabile, care-și dovedesc bonitatea?

Acum cu cine să negociez? Unde e Cortacero? Dacă el minte de patru luni, cum să mai discut eu cu el? Minciunile astea nu sunt înșelăciune? Mai poate să dea cineva de el, chiar dacă se duce în Spania? Că-și bagă capul în nisip ca struțul… Adică el poate să mintă, să înșele din vorbe și eu n-am ce să fac, sunt blocat total… Cum să moară o echipă din cauza unuia ca ăsta?!

Trebuie investigat și văzut clar cine a greșit. Românii implicați, Negoiță, Șerdean, consiliul de administrație sau spaniolii? Luați toți la puricat. Altfel, boală lungă, moarte sigură.

Am luat a cincea parte dintr-un salariu… Cortacero și ăștia cu care a venit nu se întreabă cum poate trăi cineva fără bani? Că toți avem familii… de la antrenori la jucători… Și mai vor și rezultate… meciuri câștigate… puncte… Și ei nu asigură nimic, și tot ei sunt supărați… te doare capul… ce tupeu…

Stați să vedem după etapa care vine, cine mai rămâne la Dinamo… De la conducere la jucători…”, a declarat Gigi Mulțescu pentru FANATIK.RO.

Citește și:

Andreea și Sergiu Hanca, gest superb de 1 decembrie în Cracovia

Previous Andreea și Sergiu Hanca, gest superb de 1 decembrie în Cracovia
Next Dănuț Lupu, despre zilele în ATI și Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *