Mulțescu a fost la Rin. Promisiunea făcută: ”Trebuie” VIDEO


Noul antrenor al lui Dinamo, Gigi Mulțescu, a fost astăzi la Rin Grand Hotel să semneze contractul cu Dinamo și a vorbit după despre strategia sa.

”Am fost la Săftica, mi-am făcut testul, am venit aici (n.r. la RIN), acum plecăm la Săftica și pregătim antrenamentul de diseară. E un ritm care trebuie foarte bine cântărit, pentru că este și oboseală fizică, intervine și oboseala mentală, trebuie să cântărim foarte bine și să oferim prospețime jucătorilor.

Dacă Dinamo a apelat la mine într-un moment greu, nu puteam să refuz, că și eu am avut atâtea satisfacții la Dinamo. Am zis să dau un tribut. Nu e gravă situația, dar este greu, pentru că situația asta afectează și randamentul jucătorilor. Și ei acum au o anumită teamă de joc, de responsabilitate, de greșeală. Noi trebuie să le redăm încrederea și să dea randament.

Sigur că m-a durut când am văzut cum pierde și cum se afundă în zonele mlăștinoase, să zic așa. Am suferit, e normal, pentru că atâtea satisfacții am avut și să văd că echipa se duce în jos.. Acum trebuie să performez la maximum ca să poți să salvezi situația”, a spus Gigi Mulțescu după vizita de la RIN.

Citește și:

Strigătul de disperare al unui medic: “Hai cu noi la ATI!”

Previous OFICIAL Schimbări la Dinamo în staff-ul tehnic. Funcțiile deținute
Next Țălnar, anunț important despre spaniolii care vor Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *