Motivul real pentru care Fabbrini și-a prelungit contractul EXCLUSIV


10 noiembrie 2020. Diego Fabbrini era umilit de Cosmin Contra și lăsat în tribune la Constanța. La urechile șefilor ajunseseră informații cum că italianul ar inflama spiritele în vestiar referitor la bani. Ceea ce era FALS. Contra nu-l considera suficient de bun să facă diferența, ba mai mult ajunsese cu câteva etape înainte rezerva spaniolilor care au fugit mâncând pământul când au dat de greu la Dinamo.

Contra a părăsit printre primii corabia, pe motive medicale, unele care nu l-au împiedicat să interpreteze rolul de Grinch de Revelion. A rămas Jerry Gane, om de mare caracter, dar și o surpriză extrem de plăcută ca antrenor și a știut să-l motiveze, dar și ce sarcini să-i traseze.

Așa a reușit Fabbrini în total să înscrie 3 goluri și aibă un joc excelent care a contribuit la rezultatele bune ale ”câinilor” în ultima perioadă. Să nu uităm că dacă Dinamo joacă cu FCSB în Cupa României, e și datorită celor două goluri înscrise de el cu Viitorul.

Fabbrini n-a vrut niciun moment să plece la Dinamo, ci doar a vrut să se simtă respectat și apreciat pentru că el s-a atașat foarte mult de acest club. Are o situație financiară care să-i permită întârzieri salariale, dar nu putea juca gratis la nesfârșit în Ștefan cel Mare. Iar suporterii i-au garantat că cel puțin ei vor fi serioși! Nu ca acționarul majoritar Cortacero.

De altfel, Fabbrini se simte foarte bine în România și în București. Este vecin cu bunul său prieten Montini și n-ar fi vrut să schimbe din nou echipa, orașul, pentru că soția și fetița sa s-au adaptat foarte bine aici. De aceea a și acceptat să-și prelungească contractul pe încă un an, deși mai avea încă un an și jumătate de jucat oricum în Ștefan cel Mare chiar dacă liderii DDB au fost nevoiți să-i micșoreze salariul.

Vlad Achim și Magaye Gueye au acceptat și ei oferta fanilor de a-și micșora salariile și astfel Dinamo poate redeveni acea echipă puternică pe care se pare că spaniolii nu și-au dorit-o în Ștefan cel Mare.

Citește și:

Gabriela Firea s-a operat: ”Tindem să uităm esențialul”

Previous ULTIMA ORĂ Un jucător IMPORTANT și-a luat la revedere astăzi de la colegi
Next Pe Cortacero l-a apucat frica. Avem dovada

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *