Motivul pentru care Sorescu a rămas la Dinamo


Administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a explicat de ce Sorescu nu ar fi putut semna cu FCSB, chiar dacă oferta ar fi fost de 1 milion de euro. În momentul în care Dinamo a primit oferte pentru Sorescu, tabelul de creditori nu era publicat. În aceste condiții, clubul nu putea vinde jucători fără acordul creditorilor.

„Deian Sorescu nu avea niște restanțe foarte mari. S-a avut grijă de Deian. Cât timp cei de la DDB au condus clubul, ei au avut grijă ca Deian să fie într-o situație cât mai bună. El avea speranțe că ar putea pleca la mai bine, speranțe îndreptățite, dar în același timp trebuie să-i fie bine și clubului Dinamo.

Deian mai are contract cu Dinamo până în 2023. Noi îi vom da drumul lui Deian când va exista o ofertă pe valoarea sa.

Judecătorul sindic a publicat tabelul de creditori în ultima zi de transferuri, așa s-a întâmplat. A fost o întâmplare. Până când nu ai un tabel de creditori, nu ai cui să propui spre aprobare ofertele primite. Valoarea lui Deian, pe Transfermarkt, era mult mai mare decât suma care ne-a fost propusă.

Era foarte complicat ca noi să ne asumăm vânzarea lui Deian Sorescu. La vremea respectivă nu aveam cu cine discuta oferta, acesta este motivul principal pentru care nu s-a acceptat oferta.

Nu o să ne batem joc de Dinamo și de dinamoviști, acceptând orice ofertă. Dinamo nu se află într-o situație groaznică în care n-ar avea ce pune pe masă. Nu este o situație groaznică! Multe hiene se află în jurul clubului și așteaptă să ia jucători buni pe sume mici, dar nu se va întâmpla așa ceva!

Dacă va exista o ofertă pentru Deian Sorescu pe măsura valorii sale, cu siguranță îl vom vinde”, a spus Răzvan Zăvăleanu, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

Citește și:

”Câinii roșii” nu mai sperie pe nimeni: ”Ar fi o rușine să pierdem”

-->
Previous De ce Dario Bonetti este încă antrenorul lui Dinamo
Next Mircea Rednic nu vrea să revină singur la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.