Motivul pentru care Șerdean nu a fost dat afară. Are misiune clară


foto exclusiv doardinamo.ro

La Dinamo apele sunt tulburi în continuare dar sunt semne că s-ar putea salva clubul de un faliment pe care dușmanii clubului îl anunță de mult timp.

Luni s-au luat primele decizii în Consiliul de Administrație și anume revocarea din funcție a lui Alex Couto Lago, cel venit ca director general al clubului. Surprinzător pentru unii, Dorin Șerdean încă nu a fost revocat din funcția de președinte al clubului, chiar dacă nu mai are drept de semnătură! Singurul om cu drept de semnătură și mandatat în relația cu banca, dar și FRF și LPF, este Constantin Eftimescu.

Dorin Șerdean nu a fost încă sacrificat, deși este principalul vinovat pentru că el și Toma Șăpașu au făcut posibilă preluarea clubului de către Pablo Cortacero! Motivul este unul simplu. Este mandatat de către cei care vor să preia acțiunile clubului să-l lămurească pe Cortacero că trebuie să renunțe la ele fără să ceară niciun ban, având în vedere că el nu poate să susțină financiar clubului și nici fondul de investiții pe care credea că îl are în spate. În caz contrar, clubul riscă să intre în faliment și să piardă și împrumutul de 500.000 de euro din vară.

Șerdean va face practic ce a făcut în vară, va fi un translator între cele două părți pentru ca Dinamo să scape cât mai repede de Cortacero și de toți oamenii pe care acesta i-a adus la Dinamo. Apoi va fi și el îndepărtat de la club.

Pe de altă parte, ca să poată fi preluate acțiunile de către altcineva, intră un alt personaj în acțiune. Este vorba despre Ionuț Negoiță, fără acceptul căruia nu se pot înstrăina acțiunile! Aici se vor ocupa liderii din Program DDB.

Citește și:

Președintele Academiei Române, necruțător cu cei care luptă să scoată credința din inimile românilor

Previous Bonetti, soluția salvatoare pentru Dinamo. Trofeele italianului
Next Dario Bonneti, la Săftica. Motivul vizitei și rolul său la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *