--> -->

Motivul pentru care Negoiță a luat decizia să evacueze Dinamo Exclusiv


-->
Ionuț Negoiță a luat decizia să evacueze sediul clubului și magazinul care sunt ambele la Rin Grand Hotel chiar dacă clubul din Ștefan cel Mare și-a schimbat acționariatul principal, firma Lotus fiind trecută pe numele lui Pablo Cortacero, care a promis încă din luna septembrie că va muta tot până pe 1 octombrie în clădirea de vis-a-vis de Perla, birouri deținute de Ciprian Marica.

Cum Pablo Cortacero nu a mai virat bani în conturile clubului, nu a avut nici bani ca să plătească anticipat chiria și să închirieze sediul din Calea Dorobanților. Așa Negoiță a rămas cu sediul lui Dinamo pe cap, dar fără ca cineva să plătească chiria.

”O fac pentru Dinamo”, spunea Negoiță în decembrie. A tot amenințat că va evacua pe Dinamo, dar nu a făcut-o și nici nu avea de gând să o facă. Motivul care l-a înfuriat pe Negoiță nu are legătură cu banii, ci cu Nicolae Badea.

Fostul președinte al lui Dinamo l-a acuzat pe Negoiță că fura termopanele de la club, care firma Gealan le vira în schimbul unui contract pe care îl aranjase Badea înainte ca clubul din Ștefan cel Mare să fie preluat de patronul de la Rin. De asemenea, a sugerat că Negoiță s-ar fi aflat în spatele mesajelor grafitti cu ”Pleacă Badea” care au împânzit Bucureștiul în perioada 2012-2013.

Cum Negoiță a înțeles acum cu adevărat care este implicarea lui Badea la Dinamo și cum îi susține din spate pe cei din Program DDB, patronul de la Rin le-a transmis apropiaților.

”Dacă tot se implică atât de mult la Dinamo prin Program DDB și eu sunt omul negru în această afacere deși eu îi țin gratis de atâta timp, să mute sediul clubului la Computerland, unde vor, nu mă interesează, am vândut, n-am de ce să-i țin în continuare în spate”, ar fi transmis Negoiță apropiaților.

Citește și:

Ludovic Orban după adoptarea bugetului: ”Am reușit să majorăm”

-->
Previous Negoiță îi dă o lovitură GREA lui Dinamo
Next Ultimatum pentru Jerry Gane. Motivul pentru care este încă antrenor Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.