Motivul INCREDIBIL pentru care Rednic a plecat de la Dinamo: ”Îl cumpăr eu”


Mircea Rednic a plecat astăzi de la Dinamo după o discuție aprinsă cu Ionuț Negoiță. O discuție care se amâna de multă vreme. Deși se speculează că relațiile dintre Bogdan Bălănescu și antrenorul erau proaste, directorul general nu are nicio vină că Rednic a fost cumva forțat astăzi să-și dea demisia.

Ce s-a întâmplat de fapt:

Rednic i-a cerut astăzi într-o discuție face to face cu patronul un buget de transferuri pentru noul sezon. Răspunsul lui Negoiță a fost unul tranșant: ”Astea sunt rezultate să mai vrei și bani”, i-a transmis șeful de la Rin. Moment în care Rednic i-a spus că el mai bine pleacă decât să-și compromită CV-ul cu un alt sezon dezastruos.

Alt motiv pentru care Rednic a plecat este un eventual transfer al lui Dan Nistor. Căpitanul are o ofertă de 150.000 de euro din Bulgaria și Negoiță vrea să-l vândă. Suma este fix cea pierdută de Dinamo pentru că nu s-a mai clasat pe locul 7, ci pe locul 9 la finalul sezonului.

Rednic i-a spus că are nevoie de Nistor și că nu ar trebui vândut, cel puțin nu pe suma asta: ”La banii aștia îl cumpăr eu, să rămână la Dinamo”, a spus antrenorul, citat de Telekom Sport.

Citește și:

Cine-l înlocuiește pe Mircea Rednic la Dinamo

-->
Previous Cine-l înlocuiește pe Mircea Rednic la Dinamo
Next EXCLUSIV Mircea Lucescu se întoarce la Dinamo. Ce spune de preluarea echipei

1 Comment

 1. Avatar
  VASILE SIRBU
  iunie 3, 2019
  Răspunde

  MULTA MULTA SANATATE D-LUI NEGOITA FAMILIEI SI
  APROPIATILOR SAI !
  NE GINDIM CU DEOSEBITA DRAGOSTE LA VOI SI NU VOM RATA NICIUN
  MOMENT SA VA O ARATAM !
  NU UITAM !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *