Motivul din cauză căruia Yazalde a refuzat Dinamo. Face spectacol în Liga 1


Hermannstadt a învins cu 4-1 pe FC Argeș, năruind visele de play-off ale piteștenilor. Sibienii au ajuns la un punct în spatele ”câinilor”, având un meci mai mult disputat. Pentru gazde a punctat de două ori lusitanul Yazalde, atacantul atât de dorit de către roș-albi! Portughezul a fost pe lista de priorități a clubului din Ștefan cel Mare, dar varianta a picat. Yazalde a înscris azi două goluri de atacant: o dată cu capul, altă dată a reluat din trei metri.

În tot acest timp, Dinamo a adunat zece meciuri la rând fără ca vreun atacant să marcheze pentru echipă! Iar în ultimele opt etape, bucureștenii au adunat doar două puncte.

În urmă cu câteva săptămâni, managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, a clarificat pentru Fanatik lucrurile în ceea ce privește transferul lui Yazalde la Dinamo: “Este foarte simplu. Yazalde nu a vrut să vină. A zis că aici se alege praful la Dinamo și se temea că nu își va câștiga drepturile salariale. A cerut garanții bancare, bani la semnătură și un salariu de la 10.000 de euro în sus plus alte bonusuri”.

Citește și:

Contra: „Oameni de cea mai joasă speță. Am suferit”

-->
Previous Contra: "Oameni de cea mai joasă speță. Am suferit"
Next Sumă foarte mare donată către DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *