Motivul datorită căruia atmosfera la Dinamo este una bună


Cosmin Contra a venit de două săptămâni și jumătate la Dinamo și unul dintre principalele aspecte pe care le-a cerut noilor conducători este să nu aibă probleme cu salariile! De fapt, nimic nou, având în vedere că nici în perioada în care a antrenat când era Negoiță patron nu a avut această problemă, în perioada aceea încă fiind stabilitate financiară la club.

Acum însă clubul este în proces de preluare și asta include și datoriile care s-au acumulat în ultimul timp. Inclusiv la jucători, care au din nou două luni de restanțe. Partea bună pentru Contra este că au venit suficienți fotbaliști noi care deocamdată nu au avut timp să aibă întârzieri salariale, iar o parte dintre nemulțumiți au fost deja trimiși ori la echipa a doua, ori să-și caute alte înțelegeri.

Din informațiile doardinamo.ro nu se va mai accepta ca din vestiar să iasă informații despre echipă, iar cel care va fi prins va fi trimis în primă fază la echipa a doua, fiind și pus pe lista de plecări.

Cosmin Contra însă se va ocupa personal ca salariile să fie plătite la timp și să fie liniște în vestiar. Pablo Cortacero va veni la finalul acestei săptămâni să rezolve această problemă.

-Tomas Mejias, Rene, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Janusz Gol, Vlad Achim, Borja Valle, Juan Camara și Adam Nemec sunt cei 9 jucătorii aduși de Dinamo de când Pablo Cortacero a preluat clubul.

-->
Previous Veste EXCELENTĂ pentru dinamoviști în această noapte
Next Reacția lui Pablo Cortacero despre problemele salariale

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.