Motivul adevărat pentru care Ștefan Radu refuză naționala


Selecționerul echipei naționale, Cosmin Contra, și finul său, Adrian Mutu, vor merge în acest weekend la Roma pentru a discuta cu Ștefan Radu și a încerca să găsească o soluție pentru ca acesta să revină la echipa națională. Totuși, șansele celor doi de reușită sunt foarte mici.

Adrian Boingiu, selecționerul naționalei sub 19 ani, un apropiat al lui Ștefan Radu, crede că fundașul lui Lazio nu va reveni la națională. Acesta a dezvăluit că Radu a plâns în vestiar în 2008, după meciul România – Lituania 0-3, când a avut o evoluție slabă și a fost schimbat la pauză.

„Eu am reuşit să vorbesc cu Ştefan Radu după aproape 10 ani, am avut o relaţie foarte apropiată cu el. Am am ajuns în Italia am făcut tot posibilul să ne vedem. Fiind şi cu Cătălin Munteanu, cu care este foarte apropiat, am găsit o portiţă şi ne-am văzut.

Ne-am întâlnit, am fost la el acasă şi am vorbit. Şi mi-a spus: «Domn’ profesor, îmi pare foarte rău. Aş fi vrut să vin. Am avut un moment în care am plâns atunci la Cluj, când au făcut cum a făcut. Din momentul ăla, am decis să ma dedic echipei de club. Pentru că aici e familia, aici sunt banii și nu pot să mă duc pe două fronturi. Am avut nişte probleme de genunchi care au trebuit să se rezolve într-un fel sau altul şi nu puteam să risc să rămân pe drumuri»”, a spus Boingiu la Telekom Sport.

-->
Previous Dialog Vasile Miriuță-Gigi Becali: "Am vorbit noi doi pe aeroport"
Next Dan Petrescu, declarație surprinzătoare despre meciul cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *