Motivul absenței din teren al lui Paul Anton


Dinamo a pierdut în această seară cu scorul de 1-0 împotriva oltenilor. Paul Anton, jucătorul cu cea mai mare experiență din lotul câinilor a fost pe banca de rezerve, dar în niciun moment nu s-a pus problema ca acesta să intre în teren.

Iuliu Mureșan a declarat înaintea partidei și motivul pentru care acesta nu a fost folosit.

”Lucrurile nu stau mai rău, stau mai bine. Jucătorii s-au mai antrenat cu Dario Bonetti. Avem trei jucători U21 titulari şi încă şapte pe bancă, plus Neicuţescu şi Anton. Suntem bine, ne pregătim în fiecare zi. Am încredere în jucători şi în Dario Bonetti.

Anton a suferit o mică accidentare la ultimul antrenament şi nu începem partida cu el. Suntem obligaţi să confirmăm prima etapă, nu ni s-a dat nicio şansă, am câştigat ultima partida. Trebuie să facem un rezultat bun şi Sorescu trebuie să dea goluri.

Craiova şi Dinamo au cele mai frumoase galerii din ţară. Va fi un duel aspru şi aprig în teren, dar şi în tribună. Cei de la DDB mi-au spus că au pornit vreo 800-850 de la Bucureşti, sperau să se mai strângă din zonă, poate ajung la 1000.

E sold out la bilete virtuale, e extraordinar, DDB-ul strânge bani în continuare, îi simţim în spatele nostru. Suntem într-o fază în care evaluăm toate lucrurile, evaluăm cheltuielile, dar acolo era ponderat, în afară de contractele unor jucători. Transferurile sunt blocate, dar încercăm să deblocăm. Lupta noastră cu asta este aprigă”, a declarat Iuliu Mureşan.

Citește și:

“Mânjii” lui Bonetti n-au rezistat la Craiova. Derby superb în Bănie

-->
Previous Paul Anton la probabil ultimul meci în tricoul lui Dinamo
Next Steliano Filip: "Nu sunt cu mine cei de sus"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *