Motivele ultimelor acțiuni ale lui Badea


-->
Agentul Victor Becali i-a luat apărarea lui Nicolae Badea, despre care spune că nu a fost tratat așa cum s-ar fi cuvenit de oficialii lui Dinamo.

Nicolae Badea este și înger, și demon pentru Dinamo. A sprijinit de mai multe ori gruparea din Șos. Ștefan cel Mare în ultimii ani, după ce „câinii” au rămas fără un finanțator activ, apoi omul de afaceri din fruntea Computerland a creat și probleme la club. El a cerut eliminarea „FC” din denumirea clubului și a interzis folosirea siglei în scopuri comerciale.

Conducerea clubului din Șos. Ștefen cel Mare a anunțat deja oficial că își va schimba sigla. Cu toate acestea, agentul de jucători Victor Becali spune că oficialii lui Dinamo nu l-au tratat pe Nicolae Badea așa cum acesta ar fi meritat.

Nicolae Badea o obligă pe Dinamo să renunțe la celebra stemă cu câinii, suporterii urmând să se întreacă în creativitate într-un concurs lansat pe pagina de facebook a clubului.

Omul de afaceri este apărat de Victor Becali, care spune că acesta s-a simțit înlăturat în unele momente.

„Cei de la Dinamo nu s-au comportat bine cu domnul Badea, care i-a susținut. S-a simțit dat la o parte. Acum, să nu înțelegem că e o răzbunare, eu îl cunosc foarte bine pe Nicolae Badea, nu e genul de om care să recurgă la asemenea lucruri. Doar le-a cerut să nu comercializeze”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport.

Ce declara Zăvăleanu zilele trecute

”Este vorba despre folosirea comercială a siglei, nu a denumirii Dinamo. Vorbim despre folosirea siglei cu câinii roșii în scopuri comerciale. Până la urmă, amestecătura asta nu era o chestie pe care ne-o doream.

Am început niște demersuri pentru un rebranding. Dinamo 1948 nu deținea aceasta siglă. Marile cluburi, așa cum este și Juventus, se reinventează și cred că era momentul și la Dinamo.

Rebranduirea se va face cu ajutorul suporterilor. În acest fel, lucrurile vor fi clare pentru că sunt prea multe Dinamo în acest moment”, a transmis Răzvan Zăvăleanu la Fotbal Club, la Digi Sport.

Citește și:

Bălănescu: ”Eu asta îmi doresc pentru Dinamo”

Previous Mai mulți angajați vor să plece de la Dinamo
Next Previziuni sumbre pentru Dinamo la baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *