Motivele plecării lui Iuliu Mureșan


Iuliu Mureşan este istorie la Dinamo. Administratorul special a semnat rezilierea cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare chiar înainte de baraj. FANATIK a aflat motivele rupturii definitive.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, şi colaborator al lui Iuliu Mureşan în ultimul sezon la “câini”, a explicat pentru FANATIK motivele pentru care cel poreclit “Muri” a plecat de la echipă:

“Este foarte supărat şi dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat. Nu a putut să lucreze aşa cum dânsul credea că trebuie să o facă. Au fost o mulţime de factori care i-au influenţat munca şi atunci când nu poţi fi stăpânul propriilor tale decizii, este greu să îţi faci munca.

“Cât a fost la Dinamo, am auzit tot felul de înjurături care mai de care mai scârboase la adresa domniei sale”
A fost poreclit în toate felurile. A fost demonizat. Până la urmă a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte grea şi şi-a dat interesul. Cât a fost la Dinamo, am auzit tot felul de înjurături care mai de care mai scârboase la adresa domniei sale.

Mi-e greu să îmi dau seama cum de a rezistat atâta timp. Nu va mai rămâne, orice s-ar întâmpla la baraj”, a explicat Zăvăleanu pentru FANATIK.

Conform DigiSport, Mureșan va fi înlocui de Dorin Șerdean, cel care a preluat activele firmei Lotus de la Pablo Cortacero, astfel că, cel puţin în acte, este acţionarul majoritar de la echipă.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

-->
Previous Mureșan a plecat de la Dinamo
Next Noi detalii despre situația de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.