Motivele pentru care Tamaș nu se va întoarce la Dinamo


Gabriel Tamaș și-a reziliat luni contractul cu FCSB, fundașul de 33 de ani devenind liber după acordul semnat cu Gigi Becali. Contra și Mutu nu-l vor înapoi la Dinamo pe fostul coleg de la națională, trădarea și faima de bad boy blocându-i come-back-ul, scrie gsp.ro.

Apropiați ai clubului dinamovist s-au grăbit să-l propună pe fotbalist „câinilor” încă dinaintea semnării acordului de încetare a colaborării, dar oficialii din Ștefan cel Mare au transmis că este exclus să ia în considerare o asemenea opțiune în acest moment.

Cosmin Contra și Adrian Mutu au în plan alte variante pentru posturile din defensivă, iar primordial în acest moment este să-l convingă pe Claude Dielna să-și continue relația cu Dinamo. Francezul își încheie contractul cu „câinii” și va negocia o altă înțelegere cu roș-albii.

Faima de bad boy a lui Tamaș și faptul că a trădat de două ori „haita” alegând rivala de-o viață îi închid ușa, cel puțin momentan, stoperului ajuns liber de contract. Gabriel nu are partizani nici printre restul conducătorilor dinamoviști, care se gândesc că mutarea nu ar primi nici votul suporterilor. Roș-albii au transmis că au alte variante de care să se intereseze pentru mercato, iar Tamaș nu ar fi printre ele acum.

Dinamo Under19 va juca pe Stadionul Dinamo. Apelul lui Florin Bratu

Previous Steliano Filip, dorit în Serie A
Next Ajută un rugbist să câștige lupta cu viața!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *