--> -->

Motivele pentru care jucătorii au tras de timp pe finalul meciului


-->

Dinamo a obținut punctul de care avea nevoie pentru a scăpa de grijile barajului pentru promovare, dar totodată era la un singur gol distanță de barajul pentru Conference League. Cu toate acestea, jucătorii au tras de timp pe final, au fost precauți și au făcut posesie, asigurându-și punctul pentru salvare.

Contactat de GSP.ro, Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a fost întrebat direct cum se explică tragerile de timp din final. Au știut sau nu jucătorii ce miză avea o victorie?

„Cum să nu știe jucătorii regulamentul? Cum să nu știm despre ce e vorba? Atât s-a putut! Jucătorii erau epuizați fizic și psihic. Din punct de vedere mental, a fost un sezon foarte greu.

Jucătorii și-au dorit să câștige, iar în prima a parte a meciului am avut ocazii! Nu se pune problema să nu se fi știut ce ar fi însemnat o victorie”, a spus Mario Nicolae pentru Gazeta Sporturilor.

E devreme de spus că pregătim sezonul. Dar toată lumea e concentrată pentru a stabili strategia pentru sezonul viitor. Vom discuta săptămâna viitoare cu jucătorii pentru a vedea care e dorința lor și pentru a vedea ce își doresc. Trebuie să începem să ne mișcăm. Din punctul nostru de vedere, Dusan este antrenorul nostru pentru sezonul viitor, iar el deja schițează strategia, a spus Mario Nicolae pentru aceeași sursă.

Citește și:

Cornel Dinu:„Proprietarul este în continuare Negoiță”

-->
Previous Cornel Dinu:„Proprietarul este în continuare Negoiță”
Next Ricardo Grigore: „Numai noi ştim”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.