Motive reale de îngrijorare la Dinamo. Mutarea lui Negoiță


Dinamo este într-o situație destul de periculoasă. Jucătorii au fost luni de zile nemulțumiți de faptul că nu și-au primit salariile. Practic, ultimii bani primiți până săptămâna aceasta i-au încasat înainte de derby de România, meci câștigat de ”câini” în mandatul lui Dusan Uhrin.

În izolare, dinamoviștii au fost cu buzunarele goale. Abia zilele trecute s-a virat salariul pe ianuarie. 50.000 de euro au fost din banii strânși de fanii din programul DDB. Restul de aproape 100.000 de euro a fost de la Ionuț Negoiță.

O întrebare este însă pe buzele suporterilor de rând ale formației din Ștefan cel Mare. Oare chiar nu se găsește cumpărător? În condițiile în care Andone mărturisea săptămâna trecută că în momentul în care spaniolii conduși de Herminio Menendez au fost foarte hotărâți să cumpere Dinamo, Negoiță a crescut prețul datoriilor de la 3 milioane de euro la 4 milioane de euro.

Mulți se gândesc că este doar o strategie de a strânge mulți bani de la suporteri(n.r. într-o lună de zile fanii din programul DDB au strâns 185.000 de euro pentru licență plus 50.000 de euro pentru salarii. O sumă fabuloasă în condițiile crizei COVID-19), iar el își încasează banii în continuare pentru serviciile oferite de firmele din grupul Rin către Dinamo la suprapreț. Și evident, din drepturile TV. În timp ce jucătorii, principalii actori ai unei formații de fotbal, sunt de ani de zile nemulțumiți pentru că nu doar că nu-și primesc salariile la timp, dar nimeni nu le explică nimic și nimeni nu știe exact situația la clubul din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Ilie Dumitrescu, idee pentru dinamoviști: ”Poate să adune mai mult”

Previous Ilie Dumitrescu, idee pentru dinamoviști: ”Poate să adune mai mult”
Next ULTIMA ORĂ Negoiță nu a plătit el salariile: ”Noi suntem pregătiți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *