Motive de supărare pentru Hanca


Sergiu Hanca a dezmințit astăzi speculațiile că este într-un conflict cu cei de la club deoarece ar fi refuzat o ofertă de la Lille de 600.000 de mii de euro. El a fost foarte supărat din cauza a ceea ce se scrie în presă și a luat atitudine pe facebook.

”Profund dezamagit de toate speculatiile si stirile aparute la adresa mea in ultimele zile, vreau sa va impartasesc faptul ca sunt doar neadevaruri, eu personal nu am negociat cu niciun club şi habar nu am despre vreo discuţie in acest sens.
Am un impresar care se ocupă de aceste aspecte, i-am transmis care sunt doleanţele mele şi el se ocupa de tot ceea ce inseamna parcursul meu fotbalistic. Acum nu ma gandesc la o plecare de la Dinamo, toate gândurile mele sunt legate doar de echipa naţională a României.
Nu există niciun conflict între mine şi conducerea clubului Dinamo. Sunt de un an si jumatate aici si nu am intampinat nici macar o data vreo problema sau disputa in colaborarea noastra. Nu am refuzat niciodată o acţiune a clubului şi chiar îmi face mare plăcere să intru in contact cu fanii pe care îl iubesc de când mă ştiu, pentru ca si eu am fost unul dintre ei. Sper ca cei din club să dezmintă neadevărurile apărute in presa şi sper într-o colaborare firească şi profesionistă cu ei.

Indiferent de ce se scrie, un singur lucru sa nu il uitati vreodata,

#doarDinamoBucuresti ! 💪🏻”, a scris mijlocașul lui Dinamo.

El a vorbit despre asta și pentru Dolce Sport.

„Eu nu știu despre vreo ofertă, nici cei de la club nu mi-au zis nimic. E adevărat că am o clauză de reziliere de 800.000 de euro. Momentam mă gândesc la echipa națională, nu la vreun transfer.

Nu există niciun conflict între mine şi conducerea clubului. Sunt de un an şi jumătate aici şi nu am întâmpinat nici măcar o dată vreo problemă sau dispută în colaborarea noastră.

Nu se pune problema să plec la vreo altă echipă din România, doar în străinătate„, a spus Hanca.

Citește și:

S-a semnat parteneriatul cu Macron. Ce alte formații au echipament de la ei

Previous Decizie șoc luată de Dinamo în cazul stadionului
Next S-a semnat parteneriatul cu Macron. Ce alte formații au echipament de la ei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *