Motivator pentru jucătorii lui Dinamo


Florin Răducioiu, team-manangerul de la Dinamo, a vorbit despre ce îi aşteaptă pe ”câini” zilele următoare, care vor decide viitorul clubului.

”Ne aşteaptă două meciuri foarte, foarte grele cred că nimeni nu e favorit şi e mai bine aşa. Mă refer la Dinamo nu trebuie să fim favoriti dimpotrivă trebuie să fim modeşti umili şi să încercăm să câştigăm cu mare sacrificiu şi cu o motivaţie ieşită din comun.

Vom trage linie şi vom vedea cum vom aborda sezonul următor. Cel mai important e ca Dinamo să se salveze. Ăştia suntem eu sunt convins că mister trebuie să-i motiveze pentru că e pentru binele tuturor. Nimănui nu i convine să fie Dinamo o echipă retrogradată. Nici nu vreau să mă gândesc.

Sunt profesionişti şi au datoria morală şi profesională de a juca la potenţialul maxim”, a declarat Florin Răducioiu pentru Orange Sport.

Întrebat despre siglă, Răducioiu a mărturisit: ”Am ales 5 între trecut şi prezent încercam să îmbinăm trecutul cu prezentul. Să nu uităm că totuşi trăim timpuri moderne trebuie să fie şi un pic modernă în componenta ei”.

Recent, s-a scris că aceasta ar pleca de la Dinamo

Din informaţiile FANATIK, Florin Răducioiu le-a transmis apropiaţilor că vrea să plece de la Dinamo, fiind nemulţumit de faptul că nu a fost deloc băgat în seamă de când a venit la club. Fostul mare atacant al “câinilor” simte că nu are niciun cuvânt de spus la echipă, chiar dacă şi-a dorit să ajute.

“Mă simt inutil. Nu am niciun cuvânt de spus. Legendele sunt călcate în picioare”, le-a spus Florin Răducioiu apropiaţilor. Revenit la Dinamo în 2022, legenda “câinilor” a ocupat poziţia de team manager în cea de-a doua parte a sezonului 2021-2022. Ca un semn că “divorţul” e iminent, Florin Răducioiu nu a fost prezent miercuri la aniversarea de 74 de ani a clubului.

Citește și:

Borcea: ”Aș mai fi stat un an la închisoare pentru Dinamo”

-->
Previous Ce sacrificiu ar fi făcut Cristi Borcea
Next Galeria lui Inter a scandat „Dinamo, Dinamo!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.