--> -->

Motivație suplimentară pentru Dinamo înainte de baraj


-->

Dinamo are meci cu Gaz Metan la Mediaș pe 22 aprilie pe care teoretic nu va fi greu să îl câștige, dar oricum ar fi ajung sigur la baraj, unde vor trebui să fie pregătiți pentru a ieși victorioși și a menține echipa în Liga 1. E practic cel mai greu moment din istoria lui Dinamo din punct de vedere sportiv.

Sătuli să fie de râsul rivalilor din Liga 1, staff-ul lui Dinamo a decis să ia măsuri pentru a îi motiva pe jucători. Conform gsp.ro au lipit mai multe coli de hârtie cu declarațiile batjocoritoare a oamenilor de fotbal la adresa ”câinilor”.

Se speră ca mesajele defăimătoare ale oamenilor de fotbal să le aducă mai multă determinare jucătorilor înaintea ultimelor șase meciuri oficiale ale ediției.

Mesajele defăimătoare ale oamenilor de fotbal

”Dinamo nu are nimic. La baraj nu e favorită cu nicio echipă, poate doar cu numele. Mai bine stai un an, doi ani în Liga 2, te faci bine, nu mai ai datorii și apoi revii. Să stai mereu la pat? Mai bine faci un tratament puternic și te vindeci”
– Victor Becali, impresar

”Numai Aviația Americană mai poate salva Dinamo! Domne’, ce se întâmplă la Dinamo e fară precedent și fară egal în lume! Chiar dacă rămâi în prima ligă, de la anul tot te destrami”
– Dumitru Dragomir, ex-președinte LPF

„Nu avem nicio teamă. Este Dinamo, un club mare, de tradiție, dar câte echipe nu au luat-o de jos? Petrolul, Rapid, UTA. Clujul stă de atâția ani în Liga 2. Care e problema? Normal, suporterilor dinamoviști nu le cade bine. Dar de 2-3 ani se tot chinuie. Poate e un semn că trebuie să trăiești și asta. Nu trebuie să se desființeze echipe ca să rămână Dinamo în prima ligă”. Marius Măldărășanu, fost jucător Rapid

Citește și:

Leșe: ”Prin horit, îl găsesc pe Dumnezeu!”

-->
Previous Avertisment pentru un jucător de la Dinamo
Next Cornel Dinu îl distruge pe Iuliu Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.