Moți și Grigore, mână de ajutor pentru ”câini”. Cum poate pica transferul lui Fabbrini la ȚSKA


În această seară s-a desfășurat ultima etapă a campionatului Bulgariei, unul ce s-a derulat până la final, palpitant. Ludogoreț s-a impus cu 4-1 acasă în meciul cu Cerno More Varna, în timp ce ȚSKA Sofia a trecut cu greu, 1-0, de Botev Plovdiv. Astfel, gruparea din Razgrad a câștigat campionatul cu un singur punct avans și a luat al 8-lea titlu la rând!

Din 2011, de când promovat în prima divizie a cucerit tot. Pe vremea aceea, Ludogoreț se bucura când juca un amical cu Dinamo, era o mândrie pentru alb-verzi care i-au invitat și la Razgrad pe ”câini”. În fine, timurile s-au schimbat, Ludugoreț a jucat de două ori și-n grupele Champions League, și-n grupele Europa League. Moți și Dragoș Grigore au fost integraliști la Ludogoreț, Keșeru și Adi Popa n-au jucat, iar foștii dinamoviști pot oferi o mână de ajutor roș-albilor. Cum?

ȚSKA a ratat titlu și preliminariile Champions League, astfel că s-ar putea să nu mai fie atât de interesată de Diego Fabbrini, pe care l-a curtat astăzi, verbal. Florin Manea vorbea de o ofertă de 270.000 de euro pe an, dar din vorbe, încă nu a fost ceva oficial trimis. Sofioții vor juca în Europa League, rămâne de văzut care va fi strategia lor în următoarele zile. Dinamo, oricum, nu a renunțat la gândul achiziționării italianului, rămâne de văzut ce va dori și el cu adevărat.

Citește și:

EXCLUSIV Veste excelentă pentru Mircea Rednic și pentru dinamoviști

-->
Previous Cum îi ironizează Rednic pe cei de la FCSB
Next Ce spune Rednic despre Fabbrini. Alți doi jucători pleacă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *