Moți: ”Parcă le aranjează cu mâna lor”


Cosmin Moți, fundașul care mai are încă un an de contract cu Ludogorets Razgrad, a vorbit despre tragerile la sorți din turul III preliminar al celor două competiții europene, Champions League și Europa League. El crede că FCSB a avut noroc picând cu Viktoria Plzen.

Fostul fundaș dinamovist a eliminat odată Steaua din preliminariile Champions League cu Ludogorets. În august 2014, Cosmin Moţi a intrat în poartă după ce Stoyanov a fost eliminat în minutul 119, iar fostul fundaş al dinamovistilor a apărat două lovituri de departajare. El a fost atunci declarat erou în Bulgaria și o peluză din noul stadion îi poartă numele.

„Asta e soarta noastră, a dinamoviștilor. Tot timpul noi am întâlnit ce era mai frumos, iar ceilalți au dat peste ce era mai ușor. Dar nu e problemă. Va fi un meci foarte dificil, dar jucătorii trebuie să creadă în șansa lor.

În schimb, cei de la FCSB tot timpul au avut noroc la tragerile la sorți, asta e viața. Și-au dorit Plzen și au primit Plzen. Ei tot timpul ce și-au dorit aia au primit. Parcă și le aranjează cu mâna lor. Plzen este o echipă bună, dar cred că FCSB este favorită. S-a întărit serios în acest sezon”, a spus Moți.

Citește și:

REPORTAJ Cum arată orașul care l-a adoptat pe Moți

-->
Previous S-au modificat prețurile la tribuna a II-a. Cine va transmite Dinamo-Athletic
Next Vali Lazăr se întoarce la Dinamo. Contra: ”Contez pe el”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *