Morar: „Vreau să iau o săptămână vacanță”


La două zile de la retrogradarea echipei, Vlăduț Morar este primul jucător de la Dinamo care a vorbit cu presa. Atacantul ajuns în „Groapă” de la Gaz Metan a fost contactat telefonic de Playsport.ro și a răspuns întrebărilor reporterului.

„Vreau să iau o săptămână vacanță, să uit de tot ce a fost acest an. Și la Mediaș, și la Dinamo, a fost dificil. După voi lua o hotărâre cu ceea ce voi face. A fost o presiune mare pe noi, dar cel mai dureros e pentru suporteri, pentru ei și tot ce înseamnă Dinamo. Sunt fantastici și nu meritau să-și vadă echipa cum retrogradează. Noi, fotbaliștii, ne găsim contracte.”

De asemenea, conform publicației Super Skor, jucătorul de profil ofensiv este dorit în prima ligă din Indonezia, la Persebaya Surabaya. Totuși, oferta făcută nu este pe placul acestuia.

Da, este adevărat, s-a discutat ceva. Nu m-ar tenta să merg în Indonezia. Totuși, dacă ar fi un contract super-bun, m-aș gândi, dar la ceea ce mi-au oferit ei, nu se pune problema. Momentan nu am vorbit cu domnul Zăvăleanu nimic pentru a continua și în Liga a 2-a.”

Citește și:

Turism responsabil: ”Nu uitați”

Previous Cum poate reveni Dinamo în prima ligă
Next Augustin anunţă negocieri Dinamo - M.A.I

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *