--> -->

Morar se regăsește în echipa etapei


-->
Dinamo a obținut prima victorie îmn deplasare din acest sezon, la Ploiești, împotriva Chindiei. Vlad Morar, la a doua reușită în tricoul „câinilor”, se regăsește în echipa etapei realizată de LPF.

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 3-a din play-off şi play-out:

PORTAR

Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 28 de ani) – A avut cinci intervenţii în momente cheie, atât la 0-0, cât şi la 1-0 pentru olteni.

FUNDAŞI

Ricardinho Varzim (FC Voluntari / 28 de ani) – A marcat un nou gol de trei puncte. A fost a 10-a reuşită din contul jucătorului portughez în Liga 1.

Denis Ciobotariu (FC Voluntari / 23 de ani) – Evoluţie ireproşabilă în defensivă şi utilă în ofensivă. A pasat decisiv la singurul gol al meciului.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) – A înscris a cincea oară în acest sezon şi a ajuns la 30 de goluri marcate în 172 de jocuri disputate în Liga 1.

Jérémy Huyghebaert (FC U Craiova 1948 / 33 de ani) – A înscris un gol care, la finalul sezonului, ar putea fi decisiv în salvarea directă de la retrogradare.

MIJLOCAŞI

Adnan Aganović (Sepsi OSK / 34 de ani) – A marcat, a pasat decisiv şi a produs alte câteva momente de panică în apărarea adversă.

Modestas Vorobjovas (UTA / 26 de ani) – A înscris primele lui goluri în Liga 1. A doua reuşită a fost printre cele mai frumoase marcate în această etapă.

Ovidiu Bic (Universitatea Craiova / 28 de ani) – A fost mutarea câştigătoare făcută de Reghecampf în repriza secundă. A marcat, probabil, cel mai frumos gol din carieră.

Antonio Sefer (Rapid / 21 de ani) – A înscris pentru întâia oară în principala competiţie internă, reuşita sa fiind una de-a dreptul spectaculoasă.

ATACANŢI

Vlad Morar (Dinamo / 28 de ani) – A marcat şi a deschis drumul dinamoviştilor spre prima victorie pe teren advers din ediţia curentă.

Claudiu Petrila (CFR Cluj / 21 de ani) – Intrat la pauză, s-a remarcat în mai multe rânduri. A reuşit a patra pasă de gol din ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI

Laurențiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 46 de ani – FOTO) – A pregătit perfect duelul de tradiţie de pe „Arena Naţională” şi a fost inspirat pe tot parcursul jocului.

Vedetele etapei

Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 3-a din play-off şi play-out:

PLAY-OUT, FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 1 – 1, Jeremy Huyghebaert (FC U Craiova 1948)

PLAY-OUT, Chindia Târgovişte – Dinamo 0 – 2, Vlad Morar (Dinamo)

PLAY-OUT, UTA Arad – Gaz Metan Mediaş 4 – 0, Modestas Vorobjovas (UTA Arad)

PLAY-OFF, FC Voluntari – Farul Constanţa 1 – 0, Ricardinho (FC Voluntari)

PLAY-OUT: FC Rapid 1923 – FC Botoşani 3 – 0, Antonio Sefer (FC Rapid 1923 – FOTO)

PLAY-OFF, FCSB – Universitatea Craiova 0 – 2, Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova)

PLAY-OUT, Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Academica Clinceni 6 – 0, Adnan Aganovic (Sepsi OSK Sf. Gheorghe)

PLAY-OFF, CFR 1907 Cluj – FC Argeş Piteşti 2 – 0, Marko Dugandzic (CFR 1907 Cluj)

Citeste și:

Adina Buzatu: ”L-am descoperit pe El”

-->
Previous Revenire importantă la Dinamo
Next Ce concurs organizează Torje

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.