Montini pune tunurile pe spanioli și explică de ce echipa n-are rezultate: ”E totul un fake?”


Mattia Montini se poate întâlni pentru prima dată în carieră din postura de adversar cu Dinamo, echipă care l-a păcălit și nu l-a mai plătit după ce și-a terminat contractul, deși șefii au promis că o vor face.

”Mai mult ca sigur o să merg la FIFA sau la AFAN pentru a afla care este cea mai bună cale pentru mine, am nevoie de bani, am familie și mă deranjează că sunt mincinoși. L-am întrebat pe Bălănescu, mi-a spus, așteaptă puțin. L-am întrebat apoi pe noul director sportiv, nimic. Am această problemă cu Dinamo și mă voi judeca cu ei, cu siguranță.

Trebuie să-mi plătească 2 luni și jumătate. Eu nici pe mai n-am fost plătit. Am fost bun, am renunțat la cele 5 zile din august pentru că oricum nu am mai jucat în acea perioadă, am fost corect cu Bălănescu, dar ei n-au fost corecți cu mine.

Sincer, am sperat când am văzut noul proprietar, că va deveni o forță în campionat. Dar suporterii și toți cei care iubesc sau sunt implicați la Dinamo, de la fotbaliști până la ultimul om care lucrează la Dinamo, trebuie să știe exact cine sunt acești oameni și ce vor, pentru că e ceva în neregulă din punctul meu de vedere. Pentru că pentru jucători este imposibil să dea totul așa, să muncească, chiar dacă ești bun și ai mulți bani în cont, pentru că majoritatea au CV-uri bune și au acumulat bani în carieră, dar nu poți lucra dacă te întrebi dacă patronul are bani sau nu. Asta este întrebarea. Acești spanioli au bani sau nu?

Ok, mă duc la antrenament, am un obiectiv, dar în final, vin dintr-o altă țară și banii unde sunt? Vin sau nu? E totul un fake? Este foarte dificil. Este mai bine să joci la o echipă unde ai mai puțini bani, dar știi că-i primești”, a declarat Mattia Montini pentru Fanatik.ro.

Citește și:

Sfântul Mina, sărbătorit astăzi. Pelerinaj în București

-->
Previous Anghelache a făcut calculele lui Cortacero: ”Atât trebuie să aibă în conturi”
Next Mircea Rednic, înapoi la Dinamo? "În aceste condiții"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.