Montini, la FCSB? Ce ar face atacantul plus mesaj pentru Becali


Mattia Montini este noul golgheter al dinamoviștilor și are o eficacitate ieșită din comun. 6 goluri în 6 partide și este noua vedetă din Liga 1. Imediat după meciul cu Poli Iași, Claudiu Niculescu a spus că ar fi bine să-i prelungească cât mai repede contractul pentru a nu fi ofertat de Gigi Becali. Atacantul promitea în pauza de iarnă că va fi loial dacă Dinamo se va comporta frumos cu el.

”Sincer, știu că Steaua este mai bună decât Dinamo în ultimii ani, dar Dinamo are mai multă tradiție, mai mulți fani, iar pentru un fotbalist aceste lucruri sunt importante. Rivalitatea cu ei este ca cea de la Roma-Lazio, spun asta pentru că eu am fost la Roma și știu.

Fotbalul este imprevizibil, dar cred că dacă am jucat aici ar fi dificil să joc la Steaua. Singura variantă să ajung acolo ar fi doar dacă Dinamo nu m-ar trata bine, dacă s-ar purta urât cu mine, atunci poate. Dar acum Dinamo mi-a dat o șansă bună și sunt recunoscător. Iar eu sunt un om loial. Doar Dinamo!”, a declarat Mattia Montini pentru doardinamo.ro în cantonamentul din Antalya.

Alexandru David a comentat și el acest aspect pentru gsp.ro:

”Nu încercați să faceți din cazul Gnohere un laitmotiv. Patronul FCSB a încercat de „n” ori să ne ia jucători și a reușit o singură dată. Și asta în niște condiții speciale. Gigi Becali are problemele lui, la echipa lui. Să se concentreze pe ele.”

Citește și:

Cazul straniu al unui jucător de la Dinamo. Rednic: ”O să vedeți”

-->
Previous Diego Salomao a ajuns în Arabia. Prima declarație
Next Un jucător de la Dinamo anunță: ”Nu trebuie să acceptăm umilința asta”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *