Montini: ”Am fost supărat pe voi dar acum sunt fan România U21”. De cine-i place


Cel mai bun jucător din acest moment de la Dinamo, italianul Mattia Montini, a fost dezamăgit că echipa din țara lui a rămas acasă la EURO U21 după ce România a făcut egal cu Franța, dar spune că acum este cel mai mare fan al tricolorilor.

”Da, am fost supărat. E normal. Înainte de meci le-am spus băieților că dacă aș paria, chiar dacă n-am făcut-o niciodată, aș pune 0-0 rezultatul final. Pentru că la rezultatul ăsta Franța și România va trece, dar Italia stă acasă. Dar ăsta este fotbalul. Italia a pierdut un meci contra Poloniei și România nu a pierdut niciun meci. Merită (n.r. a spus acest cuvânt în română). Merge în semifinală pe merit. Este important pentru România, dar nu doar pentru U21, ci pentru tot campionatul, pentru vizibilitatea întregii Ligi 1. Asta înseamnă că fotbalul românesc crește și acest lucru este foarte important chiar și pentru mine, pentru că joc într-un campionat, într-o țară care vrea să fie una dintre cele mai bune din Europa. România acum este importantă și o mulțime de jucători vor să vină aici să joace.

Cum Italia a fost eliminată, acum îmi doresc ca România să câștige EURO U21. Acum sunt cel mai mare fan. În fiecare zi văd România, România, România. Sunt fan acum.

Îmi plac foarte mulți jucători, pentru mine cel mai complet este Pușcaș, are experiență, este cel mai mare din echipă și poate face diferența în meci, știe fotbal. De asemenea, Ianis este un fenomen. Dar pentru mine Pușcaș poate face diferența în aceste două meciuri importante”, a declarat Mattia Montini pentru doardinamo.ro.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Gabriel Moura: ”Cred că putem fi campioni”. Fiul unui mare jucător l-a convins să vină

-->
Previous Neagoe îi face portretul lui Kevin Bru. Cu ce MARE optar îl compară
Next EXCLUSIV Ce au organizat ”câinii” pentru a-i susține pe tricolori din Spania

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *