Monroy a convins! Spaniolul crescut la Atletico a semnat


-->
Monroy a convins și a fost prezentat oficial azi prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro. Aitor Rueda Monroy, născut pe 18 octombrie 1987, în Spania, Aitor Rueda Monroy și-a început cariera la academia de juniori a clubului Atletico Madrid și a mai evoluat pentru UD Logrones, Ceahlăul Piatra Neamț, CFR Cluj, Sheriff Tiraspol și Maccabi Petah Tikva.

Intrat în programul stabilit de antrenorul Vasile Miriuță încă de la reunirea dinamoviștilor, Aitor Rueda Monroy a efectuat vizita medicală cu echipa din Ștefan cel Mare și va pleca luni în stagiul de pregătire centralizată în Cipru, programat în perioada 15-26 ianuarie, la Limassol (Elias Beach Hotel).

59 de meciuri are Monroy în Segunda Division B, a treia ligă a campionatului spaniol, pentru echipele Atletico Madrid „B” și UD Logrones, în perioada 2007-2011.

86 de partide și un gol a adunat Monroy în Liga 1 pentru Ceahlăul Piatra Neamț (2011-2013) și CFR Cluj (2014).

4 jocuri are Monroy în cupele europene. A fost titular la CFR Cluj în tururile preliminare Europa League, în 2014, în duelurile cu Jagodina și Dinamo Minsk în dublă manșă.

52 de jocuri în prima ligă a campionatului din Israel, între 2015 și 2017, a evoluat Monroy pentru Maccabi Petah Tikva. În prima jumătate a anului 2015 a jucat pentru Sheriff Tiraspol cu care a câștigat Cupa Moldovei.

Previous CE SCHIMB Cine ar putea veni în locul lui Rivaldinho
Next Lovitură pe piața transferurilor! Cel mai dorit jucător, înapoi!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *