Monica Iagăr merge mâine să vândă bilete pentru derby!


-->

Comandantul CS Dinamo, Monica Iagăr, vrea să se împace cu fanii care i-au adus mai multe injurii în ultima vreme și a luat o decizie inedită chiar în timpul interviului pe care ni l-a acordat astăzi. Va merge mâine să vândă tichete pentru partida de fotbal Dinamo-FCSB, care se va disputa luni, de la 20:30, pe National Arena. Fosta atletă va veni la ora 13:00 la casele de bilete din Ștefan cel Mare și va fi însoțită de Adrian Mutu.

„Mâine mă duc să vând bilete. Dănciulescu nu a fost stelist? Lucrează la Dinamo? Păi acum eu sau el sunt stelistă? Cum a stat el cu câinii, că am văzut niște poze cu dulăii, eu nu vin cu dulăii, că n-am decât vreo cinci pe acasă. Eu mâine vreau să vând bilete pentru derby o oră”, a spus Monica Iagăr.

Comandantul CS Dinamo a explicat cum a ajuns la meciul Stelei cu Manchester City:

„Acea fotografie era făcută în august 2016 când nu eram la Dinamo. Eram la Ministerul de Interne, sunt din 2000 în acest minister. M-a invitat o prietena că juca Steaua cu Manchester. Când vine Guardiola e normal să mă duc la meci. Asta nu înseamnă că sunt stelistă. Dacă am făcut performanță până în 2000 la Steaua nu înseamnă că sunt stelistă”, a explicat ea.

Fosta atletă a mărturit că va merge și la derby.

„Mă duc la derby, normal. Am fost la toate meciurile de când sunt aici. Eu țin cu Dinamo și vreau să câștige campionatul. 3-1 pentru Dinamo cred că se va termina partida”, a încheiat Monica Iagăr.

 

 

 

Previous Monica Iagăr: ”Cei din urmă vor fi primii. Vom avea stadion nou”
Next PUNCT FORTE pentru Dinamo. Un jucător s-a refăcut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *