Momentul-cheie care a schimbat destinul lui Dinamo


-->
Florin Prunea a vorbit despre situația de la Dinamo, al cărei plan de reorganizare modificat a fost aprobat de judecătorul sindic.

Prezent în studioul ProSport Live, Florin Prunea spune că momentul decisiv a fost reprezentat de promovarea echipei în Superliga, fără de care judecătorul sindic nu ar mai fi aprobat planul modificat.

„Este meritul lui Răzvan Zăvăleanu și al firmei lui, care au crezut în acest plan și au mers până la capăt. Datele s-au schimbat față de primul plan. Dinamo a dovedit, a promovat, a fost un moment important, pentru că au venit banii din televiziune, din ticketing. A dovedit că este o societate care s-a schimbat din punct de vedere financiar, care poate produce. Cred că asta a contat foarte mult. Dacă echipa nu promova, cred că nu trecea acest plan pentru că nu se schimba, practic, nimic. De unde veneau banii?

E bine că s-a întâmplat așa. Nu știu cât de moral este, pentru că sunt și oameni care pierd bani, oameni care au muncit și care și-au făcut treaba. Acolo, din păcate, sunt și jucători, și firme care au avut contracte cu Dinamo și care se vor gândi de acum de două ori înainte de a fi partenere cu Dinamo”, a declarat Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește și:

Andrei Caramitru, după ce dronele rusești ar fi căzut în România: ”Ceva ciudat se întâmplă!”

Previous Nicolescu a anunțat ce urmează să se întâmple
Next Reacția lui Vlad Iacob după aprobarea planului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *