Momente de panică în Ștefan cel Mare


UPDATE, 21:38: Alexandru Răuță se află tot în ambulanță, având mască de oxigen pe față. Medicii i-au făcut și un test COVID-19, iar rezultatul a fost negativ. Jucătorul lui Dinamo va fi transportat la spital pentru investigații amănunțite.

Pauză în derby-ul rundei cu numărul 12 din Liga 1. Scorul este 0-0, cu o ușoară dominare din partea lui Dinamo. Dinamo a început tare partida, cu o ocazie a lui Răuță în minutul 2. A urmat o nouă ocazie mare, de data aceasta a lui Torje, un minut mai târziu.

În minutul 35 al meciului, același Alexandru Răuță (29 de ani, mijlocaș central) a acuzat probleme serioase de respirație și nu a mai putut continua meciul. Jucătorul „câinilor” a resimțit o stare de rău, s-a întins pe gazon și a cerut schimbare. Ambulanța a pătruns la scurt timp pe teren. Jucătorul respira sacadat și a fost urcat în ambulanță, având o mască de oxigen pe față. În total, partida a fost întreruptă aproximativ 3 minute.

În locul lui Răuță, Mircea Rednic l-a introdus pe Cosmin Matei.

Răuță e la Dinamo din vara lui 2019, când a venit gratis după plecarea de la FC Voluntari. A mai evoluat la FC Argeș, CS Mioveni, Pandurii și Poli Iași.

Citește și:

Ion Cristoiu cere o dovadă că Mihai Șora mai trăiește: ”V-ar preocupa numirea lui Ciucă la 105 ani?! Ea îi ia pensia”

Previous Scandal mare înainte de Dinamo-Rapid
Next Gabi Torje: ”Avea pulsul foarte ridicat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *