Moment extrem de important pentru viitorul clubului


-->

Dinamo nu stă bine deloc din punct de vedere sportiv, dar lucrurile se miscă la nivel de club. Luni, creditorii SC Dinamo 1948 SA au votat aprobarea „Planului de reorganizare” întocmit de administratorul judiciar – RTZ & Partners SPRL. Procesul a fost deschis cu mai mult timp în urmă cu voturile prin corespondență și, începând cu ora 9, cei care doresc să își depună votul fizic au fost așteptați la sediul firmei din centrul Capitalei, unde a fost convocată Adunarea Generală a Creditorilor.

Planul de reorganizare” a a trecut de AGC cu peste 90% din totalul voturilor, toate cele patru grupe fiind de acord cu planul propus.

Informația este confirmată și de Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, în exclusivitate pentru PlaySport. Validarea este un pas foarte importantă în procesul de insolvență în care se află, pentru a doua oară din 2005, anul înființare sale, SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul.

”Este o reușită, mai ales că că a trecut cu 90%, nu e un procent pe care să-l vedem destul de des când vine vorba de trecerea unui „Plan de reorganizare”. Sunt optimist și aștept să vedem ce o să se întâmple mai departe”, a concluzionat Zăvăleanu.

După trecerea „Planului de reorganizare” de Adunarea Generală a Acționarilor, dinamoviștii așteaptă cu mari emoții ziua de 15 noiembrie, atunci când este fixat termenul la Tribunalul București pentru aprobarea planului de către judecătorul sindic. Dacă și acest hop este trecut, „câinii” scapă de amenințarea depunctării.

Citește și:

Gabriela Firea îl contrează pe Raed Arafat: ”Nu e chiar atât de toxic”

Previous Mircea Rednic, despre amenințarea lui Nicolae Badea: ”El m-a adus”
Next Abia acum s-a aflat. Motivul pentru care Sorescu e nemulțumit

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *