Moldoveanu i-a supărat pe moldoveni: ”Trebuie să mă ascund și eu”


Supărare mare la Botoșani după ce Dinamo a reușit să-i învingă pe moldoveni pe terenul lor, chiar dacă echipa din Ștefan cel Mare a jucat aproape o repriză cu un om în minus. Cu toate acestea, patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, spune că nu va schimba antrenorul.

”Oamenii sunt nemulţumiţi, au aşteptat un play-off, l-am ratat, acum aşteaptă ca echipa noastră să câştige tot. Dinamo nu a fost grozav de bună, a avut o fază în care portarul meu a fost mămăligă şi cam asta e. Nu au fost peste noi, dar noi nu am avut atitudinea noastră pe care o ştim acasă, nu am avut răutate. Jucăm prost dacă nu marcăm de zece etape. Lumea nu-i vede pe Golubovic şi pe altul care nu marchează, îl vede pe Costel care e antrenor. Eu, care ţin la Costel şi vreau să continuăm cu el aici, e greu…”, a spus Iftime la un post de televiziune după Botoşani – Dinamo 0-1.

”Dacă ne bat ăştia în sâmbăta Paştelui, ne bat cei de la Voluntari, trebuie să mă ascund şi eu. Dar nu poate fi vorba să-l schimb pe Costel acum. Echipa joacă prost şi parcă jucătorii nu sunt conectaţi la momentele acestea. Mie mi-a trecut, dar suporterilor nu le trece. I-am învăţat într-un fel pe suporteri şi bine am făcut. Vin 4.000 de oameni şi dacă pleacă acasă supăraţi data viitoare vin 3.000, apoi dacă mai pierdem vin 1.000, am închis fotbalul, ce să fac, să joc pentru mine? Meciul cu Dinamo era important pentru noi ca spectacol sportiv, ca eveniment fotbalistic şi l-am tratat foarte, foarte prost.” Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

-->
Previous Moldoveanu a dezvăluit ce s-a întâmplat pe bancă înainte să intre pe teren
Next Florin Bratu a mărturisit. Asta e următorul obiectiv. ȚINE de suporteri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *