Moldoveanu, declarație fabuloasă: ”Degeaba mai jucăm dacă nu ne gândim”


Robert Moldoveanu a împlinit astăzi, 8 martie, 22 de ani și a avut o declarație destul de ciudată. Fotbalistul spune că ei ar trebui să se gândească în continuare la play-off, dar și că jucătorii ar trebui să învețe să dea goluri la antrenamente, dând de înțeles că nici acolo nu prea reușesc să marcheze atacanții.

”Puteam să câștigăm în această seară, am avut ocazii, dacă ne gândesc la ce a fost nu este deloc bine pentru noi, eu zic că am jucat foarte bine, doar că nu a intrat mingea în poartă. Vreau să le doresc tuturor mămicilor la mulți ani, mai ales mamei mele, sunt fericit că am făcut 22 de ani și sper să marchez cât mai multe goluri. Trebuie să urcăm cât mai mult în clasament și să ne gândim la play-off, altfel degeaba mai jucăm. Sperăm la antrenamente să reușim să dăm goluri și apoi să reușim și la meciuri”, a declarat Moldoveanu.

”Am făcut o primă repriză foarte bună. Am venit cu un moral destul de bun după meciul de la Călărași din Cupă, dar noi nu reușim să luăm cele trei puncte și suntem acolo jos și campionatul este foarte strâns. Dacă reușești să aduni două victorii ești acolo sus, dacă pierzi imediat cobori.

Cred că se va rezolva această problemă și nu vor fi probleme cu memoriul. Nu cred că ăsta a fost motivul că nu am jucat, am avut o problemă la gleznă, dar mi-am revenit de mai demult. Mi-a venit acum rândul să joc și sper să rămân în echipă”, a declarat Ricardo Grigore.

Citeşte şi:

Gol de autor al lui Steliano Filip: povestea reușitei

Previous Gabi Tamaș: ”Bineînțeles că mă doare”
Next Jerry Gane despre accidentările din această seară: ”Sperăm”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *