Moldoveanu a plecat de la Dinamo


Robert Moldoveanu a plecat de la Dinamo și va semna cu Farul Constanța. Este vorba despre un transfer definitiv pentru care s-a implicat și Giovanni Becali, aflat în relații foarte bune cu Gică Hagi.

Unul dintre cei mai huliți jucători ai lui Dinamo în toamna trecută a primit șansa carierei din partea lui Gheorghe Hagi și ar putea debuta chiar împotriva „câinilor roșii” în meciul amical de pe data de 15 ianuarie.

Robert Moldoveanu a fost autorul unei ratări antologice în meciul cu UTA din Casa Pariurilor Liga 1, cu poarta goală dintr-o poziție excelentă, iar după meciul cu Gaz Metan nu a mai fost folosit la prima echipă.

Mutarea lui Moldoveanu la Farul nu este deloc una întâmplătoare. Atacantul a mai fost dorit în trecut de Gheorghe Hagi, fiind unul dintre jucătorii săi preferați din generația 1999 a „câinilor”, alături de Ion Gheorghe și Ricardo Grigore.

Moldoveanu a evoluat în 11 meciuri în acest sezon la Dinamo, fără gol, fiind evaluat conform transfermarkt la doar 100.000 de euro. Atacantul de 22 de ani a fost folosit ultima oară într-un meci oficial pe 15 octombrie.

Giovanni Becali a oferit în exclusivitate pentru FANATIK prima reacție după transferul lui Robert Moldoveanu la Farul Constanța.

Gică Hagi l-a dorit foarte mult pe Moldoveanu, de mai mult timp. Dinamo păstrează și 30 la sută dintr-un viitor transfer – Giovanni Becali pentru FANATIK

Citește și:

Connect-R despre substanțele interzise consumate: ”Până am avut palpitații”

-->
Previous Dinamo pregătește noi transferuri: „În două zile o să mai facem”
Next Adversarele lui Dinamo din amicale + unde putem vedea meciurile

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *