Mohammad Murad, detalii importante despre Dinamo: ”Am făcut o propunere”


Mohammad Murad, un afacerist român cu origini libaneze care are o avere de 150 de milioane de euro a vorbit astăzi despre posibilele negocieri pe care le-ar putea avea în viitor cu Negoiță pentru preluarea clubului.

”Momentan subiectul nu este de actualitate. Momentan, nu sunt tentat, dar în viitor nu pot să spun ce se va întâmpla. Din păcate, acum am niște proiecte importante pe care vreau să le termin, apoi voi sta liniștit și voi vedea.

Acum doi ani, am făcut o propunere, dar de atunci n-au mai fost discuții. Mă cunosc cu Ionuț Negoiță, cum să nu? Sunt prieten bun cu el. Am avut o tentativă în trecut, în urmă cu un an, un an și jumătate (n.a. – încercare de a prelua clubul). Nu că nu ne-am înțeles, dar nu prea am ajuns la o concluzie.

Știu foarte bine problemele de la Dinamo, dar acum chiar suntem un pic mai atenți, mai precauți, cum spune președintele Klaus Iohannis. Conjunctura nu e favorabilă. Acum, cel mai bine e să nu vinzi nimic. În momentul de față, piața este în scădere. Suntem precauți. Din păcate, fotbalul din România, cu excepția unor mici cazuri, a fost absorbant de bani, n-a produs bani. S-au cheltuit bani, nu s-au făcut bani. Când faci fotbal, nu trebuie să te gândești la un an, doi sau trei, important e viitorul, important e să ai în spate un capital”, a declarat Mohammad Murad.

Citește și:

LPF a dus războiul cu FRF la UEFA EXCLUSIV

Previous Mircea Rednic îl atacă dur pe Negoiță și dă detalii despre vânzarea clubului
Next Ghinioniști Emoții prelungite pentru câini după ce s-au testat astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *