Modul inedit prin care se scuză Steliano Filip


Fundașul lui Dinamo, Steliano Filip, va pleca la prima ofertă în iarnă dar până atunci nu mai rezistă ca toată lumea să-l considere capul răutăților de la Dinamo.

„Nu este OK să apar cu astfel de ieșiri, dar s-au scris şi foarte multe neadevăruri. Dacă eu vreau să mă duc la circ, forţez pe cineva să vină cu mine? Hai să schimbăm subiectul!”, a declarat ieri Filip într-o conferință de presă.

Steliano a vorbit și despre situația prin care trece Dinamo în acest moment, echipa fiind la 4 puncte de ultimul loc care duce în play-off.

„Eu ştiu ce înseamnă Dinamo şi înţeleg, pentru că nu e normal ca anul trecut să câştigi un trofeu şi să te baţi până în ultima etapă la campionat şi anul acesta să te bată cam orice echipă acasă. Trebuie să ne revenim şi să ne concentrăm mai mult la fotbal, nu la unele persoane din tribună. Eu îmi doresc foarte mult să câştigăm, pentru că avem un grup puternic şi îi simt şi pe băieţi încrezători”, a mai spus Steliano Filip.

El a vorbit și despre un posibil transfer de la Dinamo: „Nu s-a pus problema acum să plec, au fost discuţii şi în trecut şi am zis că îmi doresc să fac treabă şi să plec cu fruntea sus. Gândul meu e doar la Dinamo, îmi doresc să duc echipa pe un loc de play-off şi după putem vorbi”.

-->
Previous Rednic mai vrea să-i dea o lovitură lui Dinamo
Next Surprize uriașe: cu cine atacă Miriuță Iașiul lui Stoican

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *