Modul de lucru al lui Bonetti: „Lucruri unice în lume”


Dario Bonetti nu voia sub nicio formă să demisioneze de la Dinamo, dar Cornel Dinu explică care au fost motivele pentru care a fost dat afară. Unul dintre ele este faptul că fuma în timpul antrenamentelor.

„Să ştiţi că am aflat nişte lucruri care sunt unice în lume despre acest antrenor ales de nişte oameni care sunt convins că sunt ataşaţi de Dinamo. Dar e mai bine ca ei să stea în fotolii sau în tribune şi să strige «Hai Dinamo!» sau să ajute echipa din punct de vedere financiar.

Noi, cei care suntem în fotbal, suntem supuşi greşelilor, cu atât mai mult ei. Mi s-a confirmat din mai multe locuri că vechiul antrenor al lui Dinamo era singurul antrenor care stătea cu ochelari de soare în timpul şedinţei de pregătire şi chiar fuma în timpul antrenamentului. El conducea antrenamentul cu ţigara în gură.

Nu se mai întâmplă aşa ceva în lume. Şi el a fost adus ca un salvator al lui Dinamo. Deci nimic nu e întâmplător din ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimii ani.

Acum, Rednic a preluat echipa de câteva zile şi vreau să-i urez mult succes şi sper să găsească cele mai bune soluţii”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și:

Primul jucător adus de Rednic. De mâine e la antrenamente Video

-->
Previous Măsuri drastice luate de Rednic în această săptămână
Next Un fost mare atacant vrea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *