Modalitatea prin care Cortacero s-ar întoarce la Dinamo: ”Asta ar fi”


-->
Dinamoviștii fac toate eforturile necesare pentru a salva clubul din Ștefan cel Mare de la faliment. Stau noaptea și numără câte bilete au mai rămas pentru meciul cu Viitorul și se chinuie fiecare să cumpere cât mai multe bilete pentru ca echipa să poată lua licența.

Pablo Cortacero deocamdată n-a mai dat niciun semn de viață din Spania și cum conducerea a preluat-o DDB-ul în acest moment prin Constantin Eftimescu, nici n-are niciun interes să o facă, pentru că poate rămâne acționar majoritar cu un club care va lua licența pe banii suporterilor, fără să investească el niciun EURO.

”Totuși, Pablo Cortacero rămâne în continuare acționarul majoritar al clubului și poate oricând să se întoarcă și să își ceară drepturile. Nu de mult timp, Ibericul a înaintat o acțiune în instanță în acest sens, susținând că a fost îndepărtat în mod abuziv de la conducerea Consiliului de Administrație al lui Dinamo.

”Nu ne temem că Pablo Cortacero se va întoarce. Nu cred că mai are tupeu să vină în România după tot ceea ce a făcut. Este adevărat că are 70% în acte, dar mi-e greu să îmi închipui că spaniolii vor veni cu pretenții după atâta timp în care nu au băgat un euro.

Singurul mod prin care cred că Pablo Cortacero ar veni ar fi să aibă 3-5 milioane de euro, însă știți foarte bine că acest lucru nu se va întâmpla. Acest club supraviețuiește datorită suporterilor care s-au încăpățânat și nu îl lasă să moară”, a mai adăugat oficialul dinamovist, potrivit Fanatik.

Marius Nicolae a mai vorbit și despre eforturile suporterilor, care și-au propus să adune suma pentru obținerea licenței pentru sezonul următor.

„Suntem în grafic cu calculele pentru obținerea licenței. Cei din DDB se ocupă foarte bine de acest lucru și ceea ce se întâmplă acum la Dinamo este doar cu ajutorul acestui efort al fanilor. Dinspre Spania nu avem niciun semn.

Eu sper și sunt încrezător că se vor putea plăti datoriile, iar dacă asta se va întâmpla va fi exclusiv meritul fanilor. Suntem la zi cu salariile în ceea ce privește 80-90% din lot. Aici ne-au dat o mână de ajutor și fotbaliștii pentru că au acceptat micșorarea contractelor.

Situația din acest punct de vedere la club nu este atât de rea. Dar fiind vorba de Dinamo mereu auzim că sunt probleme. Eu știu că foarte multe cluburi din Liga 1 au probleme cu licențierea și strâng din dinți să poată să plătească datoriile pe care le au în timp util”, a spus Mario Nicolae.

Citește și:

Echipe probabile și cotele Betano pentru Dinamo-Viitorul

Previous Echipe probabile și cotele Betano pentru Dinamo-Viitorul
Next Răzvan Burleanu, veste excelentă despre noul stadion Dinamo: ”A reînoit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *