Mobilizare fără precedent a fanilor


-->
Dinamo se mobilizează serios pentru partida retur cu U Cluj, iar „câinii” au anunțat deja prețurile biletelor, care sunt mai mici față de cele din sezonul care tocmai s-a încheiat.

Conform doardinamo.ro, până marți, 24 mai, ora 16:00, suporterii lui Dinamo au cumpărat peste 7.200 de bilete online pentru meciul salvării cu Universitatea Cluj. La tribuna a doua nu se mai găsesc deloc bilete online, iar la tribuna 1 se vând acum ultimele locuri. Totuși, în cele 2 peluze au mai rămas bilete, aproximativ 2.000.

Pe lângă biletele online, fanii dinamoviști au posibilitatea de a-și achiziționa bilete de la casele stadionului Dinamo. Programul de acolo este 14:00-20:00, și vor fi deschise inclusiv în ziua meciului dacă vor mai rămâne locuri.

În total, au fost puse în vânzare 9.202 de bilete online și sunt șanse foarte mari ca partida să se joace cu casa închisă. Stadionul Dinamo are o capacitate de 15.000 de locuri.

Anunțul PCH

„DUMINICĂ ÎNCEPEM DEMOLAREA STADIONULUI DINAMO!
Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ.
Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! La București, ACASĂ, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemeni Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!
Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.
PUTEM ÎNTOARCE ghinionul și putem întoarce rezultatul!
NU S-A TERMINAT! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1!
Trebuie să strângem rândurile și să fim alături de Dinamo! Toți Câinii, suporteri, foste glorii, dinamoviști al căror nume este legat de acest club, TREBUIE SĂ FIM PREZENȚI!
LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT! PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!” – se arată în comunicatul PCH din seara eșecului din Ardeal.

Citește și:

Pleiada Boutique Hotel, servicii de 5 stele în Iași

Previous Jucătorii spanioli au câștigat noi procese
Next Anunțul PCH: „ Ridică-te și cântă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *