Mobilizare fantastică a suporterilor


Dinamo va juca luni, 17 iulie, împotriva echipei antrenate de Eugen Neagoe, CS Universitatea Craiova. Meciul se va juca pe Arcul de Triumf, așa cum v-am anunțat în articolele anterioare.

Biletele au fost puse la vânzare joi seara, de la ora 20:00, iar în prezent (23:30) se mai găsesc doar 700 de bilete de achiziționat. Astfel, meciul se va juca garantat cu casa închisă. Biletele se pot cumpăra de AICI.

Comunicatul clubului

Luni, 17 iulie 2023, începând cu ora 21.30, pe stadionul “Arcul de Triumf”, Dinamo București o va întâlni pe Universitatea Craiova, în primul meci oficial de la revenirea câinilor în Liga I.
Fii și tu martor la revenirea unui mare Dinamo în primul eșalon al fotbalului românesc!
https://www.bilete.ro/…/fc-dinamo-universitatea-craiova…
Meciul va avea grad de risc ridicat, astfel că biletele vor fi nominale. Vă rugăm să veniți cu un act de identitate care să însoțească ticketul de acces.
Tarifele biletelor:
VIP: 120 ron
Tribuna 1: 80 ron (lateral) – 90 ron (central)
Tribuna 2: 50 ron
Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 35 ron
Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la stadionul “Arcul de Triumf”, după programul:
• Sâmbătă: 10:00 – 14:00
• Luni, ziua meciului: 15:30 – 22:15
Atât sâmbătă, conform programului, cât și luni, până la ora 18.00, va fi deschisă o casierie pentru a oferi suport celor care au achiziționat abonamente și au întâmpinat diverse probleme.
Biletele pot fi folosite atât în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).
Abonații vor intra la meci pe baza abonamentului achiziționat la începutul sezonului, ocupând locul aferent acestuia.
Family Zone-ul va fi amplasat în sectorul K al Tribunei a II-a, copiii sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil. Un adult, odată cu achiziționarea biletului, poate selecta maximum 3 bilete cu valoare 0, pentru copii.
Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 10% reducere în sectorul K al Tribunei a II-a.
Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate.
Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 19.30. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei.
https://www.bilete.ro/…/fc-dinamo-universitatea-craiova…

Citește și:

Dan Negru: „Eu, Ștefan Bănică, Andreea Esca la 50 de ani suntem bătrâni”

Previous Cornel Dinu și-a vândut acțiunile
Next Vlad Iacob va fi îndepărtat de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *