MM Stoica îi atrage atenția lui Maccarone dar recunoaște: ”Mă impresionează”


Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a avut un mesaj pe facebook prin care a vrut să-i transmită un mesaj lui Massimo Maccarone, coșmarul steliștilor în semifinala Cupei UEFA din 2006, cu Middlesbrough, care tocmai s-a înscris în Program DDB.

””De când Dinamo se confruntă cu problemele astea iberice, am primit sute de mesaje gen ‘abia aștept miștourile’, ‘dă-le foc’ etc. N-am făcut-o și n-am s-o fac, deși aveam una bună cu Helsinki și Nairobi… În fine. Nu vreau. Unii poate se gândesc că mi-e teamă de bad karma. Nu e asta, n-am treabă cu budismul.

Doar că, oricâtă ură ar fi între grupările noastre, oricâte mizerii au scandat împotriva mea, mă impresionează disperarea cu care oamenii care iubesc necondiționat clubul ăsta încearcă să-l salveze. Totuși, voi comenta o acțiune a lor. Acțiunea Maccarone.

Ce nu înțeleg cei cărora semifinala noastră din 2006 le-a adus bucuria supremă e că noi ne aducem aminte cu plăcere de faptul că am eliminat Rapidul și am ajuns să jucăm semifinală în cupele europene. De faptul că am jucat 18 meciuri oficiale în Europa (record european?) în acel sezon.

De faptul că n-am fost prea atenți la finala englezilor cu Sevilla pentru că pregăteam să celebrăm al doilea titlu consecutiv și așteptam preliminariile UCL. 2006 mai avea ceva de oferit steliștilor, golurile lui Vali Badea cu Standard, ‘du-te, Dică’, la Kiev, a treia calificare consecutivă în primăvara europeană…

Un sfat pentru nea Maccarone. Sper că știe bine să citească în limba maternă, că după figură nu pare să-i fi plăcut mult școala…

Piccolino, să nu te plimbi îmbrăcat așa (n.r. cu însemnele ‘Doar Dinamo București’) prin Italia, că e posibil să arunce în tine cu lucruri de la balcon”, a scris Mihai Stoica pe facebook.

Citește și:

Un nou protocol de securitate la plata cu cardul de la 1 ianuarie 2021: ”Nu închideți pagina!”. Ce tranzacții pot fi respinse

Previous Veste mare pentru Dinamo: ”Vreau”
Next Cortacero cedează acțiunile: ”Au dat asigurări”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *